Välkommen till Senior Herr

Kommunderby
2024-04-14 10:50
Tre målskyttar o en rutinerad kapten

Alltid spännande med derbymatcher, denna slutade fint för oss med en 3-0 seger i Bara.

Vinst i premiären!
2024-04-06 16:32

Seriepremiär hemma på Aggarpsvallens konstgräs. Då visade sig äntligen vädret från sin bästa sida. Sol och ingen vind att tala om (för att vara på vallen). Härligt!

Skanör på besök. Ett lag som vann båda mötena förra säsongen.

Mer rejält spel var en önskan och uppmaning från mig efter de senaste matcherna. Det levererade vi idag. Vi visade direkt att vi var påkopplade och tog jobbet och duellerna.

Gästerna hade kommandot men vi låg rätt defensivt och väntade på våra omställningar. Tyvärr hade vi alldeles för många missade passningar och helt enkelt för dålig kvalité när vi skulle anfalla. Det gjorde det jobbigt för oss. Här har vi mycket att jobba med.

1-0 efter hörna i minut 8. Folk på rätt ytor och Johan Palm tryckte bollen i nät.

Det var ingen ful match men ändå blåste domaren ständiga frisparkar och viftade med korten. Onödigt känner jag. Bengan inte på plats men lär få hicka när han ser rapporten.
Vi hade lite flyt när han kunde blåst straff till Skanör men friade. Premiär även för domaren.

Jonte gjorde en fin räddning och gästerna tryckte på. Men inga klara målchanser. Fortsatt stabil i målet.

Stort beröm till Palm, Rank, Orlando och Kappe i backlinjen. Tar vi bort några indianare så var det mycket bra.

I slutet av halvleken tryckte sig Erik förbi och i kamp med målvakt och försvarare studsade bollen vidare till Joel som kastade sig och skickade in 2-0. Erik skadade sig och utgick. Joel kände sig inte hundra och bytte i paus men kom in på slutet.

Mattias, Benjamin och Simon slet enormt och Kevin gjorde det bra när han kom in.

Skanör fortsatte att dominera och vi låg på kontring. Vi hade några bra sådana lägen men utnyttjade dem inte.

Med 10 kvar fick Mattias sitt andra gula. Tungt med 10 man men vi slet på och försvarade oss väl.

Hårt jobb, bra försvarsspel, en härlig inställning och lite flyt gav tre poäng.

Roligt att se stora delar av Svedala IF:s vänner på plats i solen. Spelet värmde inte lika mycket som solen men ändå.
Fina insatser av P012 som var bollkallar!