Välkommen till Svedala IF!
Svedala IF är en av Skånes äldsta idrottsföreningar och klubben har i dagsläget cirka 750 medlemmar. Vår ungdomssida är föreningens livsnerv och vi är oerhört stolta över att vi i många år lyckats kombinera bredd med kvalitet.

Följ gärna vår vardagliga verksamhet här på hemsidan och på Facebook, Instagram och Twitter.
Sammanfattning av Svedala IFs årsmöte
2018-02-13 13:55
Årsmötet gick som förväntat och det var inte några stora förändringar som skedde.

Följande beslutades:

Medlemsavgifterna lämnades orörda och är samma som 2017.

Några ändringar skedde i styrelsekonstellationen. Nedan presenteras ny styrelse

Thomas Ter-Borch, ordförande
Nils-Ove Rasmusson, vice ordförande
Glenn Larsson, ledamot
Thomas Olsson, ledamot
Sonny Wiking, ledamot
Jenny Amundsen, ledamot
Patrik Büssow, ledamot
Tim Mohlin Törringer, suppleant

Vi tackar avgående Anna Käck för hennes arbete i styrelsen.

Inga motioner hade inkommit till styrelsen så det fanns inget att behandla. Mötet avslutades och
ordförande tackade deltagarna för visat intresse.

Ny medlem i Svedalafamiljen
2018-01-29 17:00

Vi är mycket glada och lite stolta över att presentera Bengt Green som ny sportchef.

Det tog lite tid och inte så lite koppar kaffe innan vi lyckades få Bengt att nappa på vårt erbjudande. Bengt har en lång erfarenhet av fotboll och kommer senast från BK Höllviken. Bengt har där varit ansvarig för deras mycket framgångsrika P-02 lag.

Hos oss kommer Bengt parallellt med jobbet som sportchef även att träna vårt juniorlag. Med hans många års erfarenhet som tränare för äldre pojklag, juniorer och A-lag hoppas vi kunna via vår ”blåa tråd” skapa en miljö som verkligen utvecklar våra spelare.  Målet är att så många som möjligt, så länge som möjligt skall tycka det är roligt med fotboll och därmed ge klubben en bra grund att stå på från de egna leden för lång tid framöver.

Med sitt positiva synsätt på människor kommer Bengt galant att passa in i den modell vi stakat ut för framtiden där Bengt är en av nycklarna.

Så välkommen Bengt ”bengan” Green till Svedala IF.

Talang eller tur?
2018-01-23 15:42
Har tänkt lägga upp denna filmen en stund. Det är en intervju med Håkan Andersson som sändes i TV4. Håkan är scout för Detroit Red Wings och har som jobb att identifiera talanger. Något han öppet erkänner är i praktiken omöjligt tom. vid 18-års ålder.

Orkar du inte se igenom hela? Kör fram till minut sex och kör på till nio.

/Jan Alm
God Jul och Gott nytt år
2017-12-22 12:20
Svedala IF vill önska alla våra sponsorer, ledare, spelare, styrelseledamöter, föräldrar och anställda en riktigt god jul och gott nytt år.
Vi vill även tacka för det gångna året och för era insatser för vår fina förening.
Vi hoppas och tror att 2018 kommer bli ett ännu bättre år för föreningen med utveckling i alla våra lag och fortsatt tillströmning av spelare och ledare.
2018 firar även Svedala IF 110 år som förening och detta ska vi vara mycket stolta över.
Så, ännu en gång, Tack till er alla för året som gått och så ser vi till att tillsammans göra Svedala IF starkare och bättre nästa år.

Marie Gullstrand / Klubbchef Svedala IF
Finbesök på Aggarpsvallen
2017-12-06 17:02
Den 5 / 12 hade vi finbesök på Aggarpsvallen. Hilda Carlén, landslagsmålvakt i vårt Svenska damlandslag och målvakt för Linköping kommande säsong hade träning och lagmöte med våra flickor i F05/06.
Dagen inleddes med ett kortare träningspass för tjejerna tillsammans med Hilda. Därefter blev det föreläsning/information från Hilda i klubbstugan där Svedala IF bjöd på pastasallad för alla spelare, ledare och givetvis Hilda.
Tjejerna fick chansen att hålla en OS-medalj i handen av valören silver, vilket var den placering som vårt damlandslag fick under OS i Brasilien 2016. Vilken prestation och så kul att tjejerna fick chansen att träffa Hilda och höra hennes historia från barnsben tills denna OS-medalj och om hennes framtidsplaner.
Vi kommer att följa hennes framsteg i hennes fotbollskarriär framöver och vi hoppas naturligtvis att hon inspirerat våra duktiga tjejer att inte våga vara rädda för att ha höga mål och jobba efter dem.
Hilda förärade även Svedala IF en signerad matchtröja från hela damlandslaget som vi kommer att hänga upp i klubbstugan.
Tack Hilda för du tog dig tid att besöka oss och stort lycka till i Linköping kommande säsong.

F-05/06, 10/02 15:14
P-02, 09/02 13:07