Välkommen till Svedala IF!
Svedala IF är en av Skånes äldsta idrottsföreningar och klubben har i dagsläget cirka 750 medlemmar. Vår ungdomssida är föreningens livsnerv och vi är oerhört stolta över att vi i många år lyckats kombinera bredd med kvalitet.

Följ gärna vår vardagliga verksamhet här på hemsidan och på Facebook, Instagram och Twitter.
Utbetalning från Svenska Spel o Gräsroten
2017-11-15 11:05
Svedala IF vill tacka alla sina trogna supporters och spelare för stödet vi erhållit från Svenska Spel.

Tack vare er kommer Svedala IF att erhålla strax över 28 000 kr för att ni registrerat vår förening som mottagare av de poäng man erhåller varje gång man spelar via Svenska Spel och spelkortet.

Det kostar inget för spelaren utan föreningen erhåller poäng varje gång ni spelar, som sedan räknas om till pengar som är avsatta just till föreningarna i Sverige som är anslutna till gräsroten.

Så har ni ett spelkort från Svenska Spel eller om ni spelar via internet så är vi väldigt tacksamma om ni vill registrera Svedala IF som mottagare av era poäng. Ni kan registrera detta både via internet och även i butiken där ni brukar spela.

Tack ännu en gång för året som gått och de 28 000 kr vi erhåller.

Ny lagledare till Juniorlaget
2017-11-14 14:19
Då har vi även klart med en lagledare till vårt juniorlag. Vi hälsar Linda Ekstrand hjärtligt välkommen till truppen. Linda har varit i föreningen tidigare då i ett yngre pojklag men har nu tagit på sig rollen som lagledare för vårt juniorlag.
Vi önskar Linda stort lycka till och hjärtligt välkommen till seniorverksamheten.

TRÄNARE TILL JUNIORLAGET KONTRAKTERAD
2017-11-09 09:05
Svedala IF har glädjen att presentera vårt senaste tillskott till seniorsektionens ledarstab och denna gång till vårt Juniorlag.

Igår den 8/11 skrev vi ett kontrakt med Roberto Allende som kommer att tillträda sin roll som huvudansvarig för vårt Juniorlag och vi är väldigt glada för detta och hoppas att han ska trivas i vår fina förening.

Han kommer att ha hjälp av Mattias Karlsson, en klippa och trogen Svedala IF kille och vi är så tacksamma för allt som Mattias har gjort för laget och föreningen samt hoppas och tror att denna kombination med ledare kommer att gynna laget och killarnas utveckling positivt.

Roberto tillträder den 15/11-2017.

Svedala IF önskar honom hjärtligt välkommen och önskar honom och laget stort lycka till.

DRAGNINGSLISTA STÖDFÖRENINGSLOTTERIET
2017-11-08 11:01
Då har vi fått dragningslistan från vår kontrollant på de nummer som vunnit i vårt stödföreningslotteri.
Vinsterna finns att avhämta på kansliet på Aggarpsvallen.
Ring gärna till kansliet innan ni kommer så vi är på plats. 040 - 40 29 14

Följande nummer har vunnit:

1: pris               4000 kr          lottnr: 159
2:a pris             3000 kr          lottnr: 266
3:e pris             1000 kr          lottnr:   15
4:e - 6:e pris:      500 kr          lottnr: 58, 120 och 273

Grattis säger vi till alla vinnarna.

Vill ni fortsätta att behålla era lotter under 2018 så går det bra att redan nu betala in 200 kr till vårt bankgiro: 5083-9422. Skriv ert namn och lottnr samt att det gäller stödföreningslotteriet.
Har ni några frågor går det bra att maila till: marie.gullstrand@svedalaif.se

Vi är väldigt tacksamma för ert stöd och naturligtvis hoppas vi att alla fortsätter vara med även kommande år och helst att vi får fler lottköpare. För ju fler lotter som säljes desto fler priser kan vi lotta ut.
Vi har dragningar två gånger om året, en i Maj, då vi lottar ut Sverigelotter och en i November, där vi lottar ut kontanter.

Vinnarna kommer att meddelas via mail och eller telefon.
Tråkig nyhet för Svedala IF
2017-10-20 11:59
Det är med stor sorg i hjärtat och smärta i själen som jag dessvärre måste meddela att vår älskade ungdomsansvarige, Mats Nilsson somnade in i morse vid 8-tiden.

Han kommer att vara oerhört saknad och tomheten blir stor.

Jag fick möjligheten att prata med Mats för några dagar sedan då han ringde för att säga adjö och tacka för tiden han fått tillsammans med oss i Svedala IF.
Det var ett jobbigt samtal men samtidigt är jag tacksam att han trots sin dåliga hälsa och ork valde att ringa mig och Svedala IF.

Jag lovade honom att vi tillsammans ska fortsätta hans arbete med att bygga våra ungdomslag och jag tackade honom för den tid vi fått tillsammans.

Vi kommer att ha ett bord stående i klubbstugan där ni som önskar kan få skriva ett minne, ett tack eller vad ni önskar som jag tänkte vi kunde ge hans familj så småningom.

Våra tankar går naturligtvis till Mats hustru och barn samt övriga familjemedlemmar.

Marie
F-09/010, 02/11 11:53