Välkommen till Svedala IF!
Svedala IF är en av Skånes äldsta idrottsföreningar och klubben har i dagsläget cirka 750 medlemmar. Vår ungdomssida är föreningens livsnerv och vi är oerhört stolta över att vi i många år lyckats kombinera bredd med kvalitet.

Följ gärna vår vardagliga verksamhet här på hemsidan och på Facebook, Instagram och Twitter.
Finbesök på Aggarpsvallen
2017-12-06 17:02
Den 5 / 12 hade vi finbesök på Aggarpsvallen. Hilda Carlén, landslagsmålvakt i vårt Svenska damlandslag och målvakt för Linköping kommande säsong hade träning och lagmöte med våra flickor i F05/06.
Dagen inleddes med ett kortare träningspass för tjejerna tillsammans med Hilda. Därefter blev det föreläsning/information från Hilda i klubbstugan där Svedala IF bjöd på pastasallad för alla spelare, ledare och givetvis Hilda.
Tjejerna fick chansen att hålla en OS-medalj i handen av valören silver, vilket var den placering som vårt damlandslag fick under OS i Brasilien 2016. Vilken prestation och så kul att tjejerna fick chansen att träffa Hilda och höra hennes historia från barnsben tills denna OS-medalj och om hennes framtidsplaner.
Vi kommer att följa hennes framsteg i hennes fotbollskarriär framöver och vi hoppas naturligtvis att hon inspirerat våra duktiga tjejer att inte våga vara rädda för att ha höga mål och jobba efter dem.
Hilda förärade även Svedala IF en signerad matchtröja från hela damlandslaget som vi kommer att hänga upp i klubbstugan.
Tack Hilda för du tog dig tid att besöka oss och stort lycka till i Linköping kommande säsong.

Ny ungdomsansvarig i Svedala IF
2017-11-27 10:04
Svedala IF har i dagarna skrivit avtal med ny ungdomsansvarig vilket vi är väldigt glada för.

Jan Alm, tillträder sin post hos Svedala IF den 15/12 då han ska arbeta på kansliet för att bli uppdaterad om sina arbetsuppgifter och all annan nödvändig information som är av vikt för att han ska kunna utföra sina arbetsuppgifter.
Jan är idag en av våra två huvudtränare i vårt A-lag men har valt att även vara med Svedala IFs satsning på ungdomarna i föreningen. Han kommer även i fortsättningen att ansvara för vårt A-lag.

Jan kommer att vara tillgänglig fr o m 1/1-2018 men naturligtvis går det att nå honom via mail och telefon om det skulle vara något brådskande.

Hans kontaktuppgifter finns på vår hemsida under fliken kontakt.

Vi önskar Jan välkommen i rollen som ungdomsansvarig och hoppas att han ska trivas.

Utbetalning från Svenska Spel o Gräsroten
2017-11-15 11:05
Svedala IF vill tacka alla sina trogna supporters och spelare för stödet vi erhållit från Svenska Spel.

Tack vare er kommer Svedala IF att erhålla strax över 28 000 kr för att ni registrerat vår förening som mottagare av de poäng man erhåller varje gång man spelar via Svenska Spel och spelkortet.

Det kostar inget för spelaren utan föreningen erhåller poäng varje gång ni spelar, som sedan räknas om till pengar som är avsatta just till föreningarna i Sverige som är anslutna till gräsroten.

Så har ni ett spelkort från Svenska Spel eller om ni spelar via internet så är vi väldigt tacksamma om ni vill registrera Svedala IF som mottagare av era poäng. Ni kan registrera detta både via internet och även i butiken där ni brukar spela.

Tack ännu en gång för året som gått och de 28 000 kr vi erhåller.

Ny lagledare till Juniorlaget
2017-11-14 14:19
Då har vi även klart med en lagledare till vårt juniorlag. Vi hälsar Linda Ekstrand hjärtligt välkommen till truppen. Linda har varit i föreningen tidigare då i ett yngre pojklag men har nu tagit på sig rollen som lagledare för vårt juniorlag.
Vi önskar Linda stort lycka till och hjärtligt välkommen till seniorverksamheten.

TRÄNARE TILL JUNIORLAGET KONTRAKTERAD
2017-11-09 09:05
Svedala IF har glädjen att presentera vårt senaste tillskott till seniorsektionens ledarstab och denna gång till vårt Juniorlag.

Igår den 8/11 skrev vi ett kontrakt med Roberto Allende som kommer att tillträda sin roll som huvudansvarig för vårt Juniorlag och vi är väldigt glada för detta och hoppas att han ska trivas i vår fina förening.

Han kommer att ha hjälp av Mattias Karlsson, en klippa och trogen Svedala IF kille och vi är så tacksamma för allt som Mattias har gjort för laget och föreningen samt hoppas och tror att denna kombination med ledare kommer att gynna laget och killarnas utveckling positivt.

Roberto tillträder den 15/11-2017.

Svedala IF önskar honom hjärtligt välkommen och önskar honom och laget stort lycka till.

F-05/06, 15/12 20:59
Oldboys, 13/12 23:50