Välkommen till Svedala IF!
Svedala IF är en av Skånes äldsta idrottsföreningar och klubben har i dagsläget cirka 750 medlemmar. Vår ungdomssida är föreningens livsnerv och vi är oerhört stolta över att vi i många år lyckats kombinera bredd med kvalitet.

Följ gärna vår vardagliga verksamhet här på hemsidan och på Facebook, Instagram och Twitter.
SIF-HÄFTET är klart
2017-09-15 10:56
Då har vårt nya uppdaterade SIF-häfte (fd chansenkortet)  anlänt till kansliet. Det finns många fina erbjudande att utnyttja och värdet överstiger inköpspriset med råge.
Priset för häftet är 200 kr.
Välkomna att köpa av våra spelare eller kom ner på kansliet och köp där.
Svedala IF söker ungdomsansvarig
2017-09-14 10:27

Ungdomsansvarig till Svedala IF

Svedala IF är en fotbollsförening med lag från 3 år – seniorfotboll. Vi är ca 650 st medlemmar i föreningen och vi växer fortfarande.

Vi söker nu en ungdomsansvarig till vår förening som kan fortsätta driva föreningen framåt enligt de riktlinjer som finns.

Huvuduppgifter:

·         Ungdomsansvarig ska följa Svedala IFs policy och säkerställa att denna följs av ungdomslagen och dess ledare i föreningen.

·         Tillsammans med ledningsgruppen utveckla och utforma policy samt träningsupplägg för våra ungdomslag

·         Säkerställa att ungdomslagen har ledare i alla leden

·         Säkerställa utbildningsnivån bland föreningens ungdomsledare så alla har relevant utbildning

·         Att aktivt arbeta tillsammans med föreningens ledare på träningar, matcher och cupspel samt vara behjälplig i samtal med föräldrar och vid föräldramöte om lagen eller föreningen önskar detta

·         Övriga arbetsuppgifter tilldelas av klubbchef vid behov

Kvalifikationer:

Du bör ha dokumenterad utbildning eller likvärdiga arbetsuppgifter som fotbollsinstruktör och/eller ledare inom föreningslivet.

Du bör vara ansvarsfull, kommunikativ samt kunna samarbeta väl med andra.

Vidare bör du vara strukturerad, flexibel och stresstålig. Du tar dig an ditt uppdrag självständigt vad gäller både planering och genomförande efter föreningens instruktioner.

Du har god förmåga att dokumentera och uttrycka dig i tal och skrift samt att du är analytisk. Du har givetvis ett gott bemötande som karaktäriseras av positivt förhållningssätt.

Arbetslivserfarenhet:

Tidigare arbete med barn/ungdomar, ledare samt föräldrar i föreningar är ett måste. Uppge namn och tel på referenser om sådana finnes.

Lön:

Enligt avtal och överenskommelse

Anställningsvillkor:

75 – 100 % enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Ansökan skickas senast den 15/10. Märk ansökan, ungdomsansvarig.

Svedala IF ENDAST VIA MAIL

marie.gullstrand@svedalaif.se

REKORD PÅ BILBINGOT OCH JACKPOTTEN ÄR KVAR!
2017-07-27 08:55
Igår den 26/7 slog vi rekord i antal bilar på vårt populära bilbingo. 167 bilar var på plats för att spela om den åtråvärda jackpotten på 15 000 kr.
Jackpotten gick inte ut och därmed är det 15 000 kr i potten inom 53 drag nästa onsdag den 2/8 som dessutom är den sista spelomgången för säsongen.
Vi har även beslutat att OM jackpotten mot förmodan inte går ut så spelar vi om 5 000 kr istället för de 1000 kr som det egentligen är.
För er som vill spela KOM I GOD TID. Vi beräknar att det blir fullt redan innan 18,00.
Ta med det glada humöret, spelglädjen och solen så ses vi på Gamla IP på onsdag den 2/8.
Välkomna
Stödj Svedala IF när du handlar på internet.
2017-06-28 09:06
Du kan stödja Svedala IF under hela sommaren!
Vare sig det blir bad eller regn i så hittar du plaggen du behöver hos XXL. Eller varför inte köpa solkräm via Apotek Hjärtat? När du går via Sponsorhuset så får du och Svedala IF pengar tillbaka. Här hittar du XXL: www.sponsorhuset.se/svedalaif/butik/xxl
SIF-Cupen 2017
2017-06-27 14:51
Anmälan för 2017 års SIF-Cup är nu öppen klicka här för att anmäla ert lag

Anmälan är öppen för Flickor födda 2005/2006 samt Pojkar födda 2006-2007-2008 och 2009.

Varmt Välkomna till årets fotbollsfest  !

Med Vänliga Fotbollshälsningar
// Svedala IF