Välkommen till P03

Vi är ett glatt gäng som tränar tisdagar & torsdagar på Aggarpsvallen.

 

Fotbollshälsningar

Tränarna P03

Summering av vårsäsongen!
2017-06-19 12:56
Nu är vårsäsongen avslutad och det är dags för summering. När vi anmälde till Skåneserien var vi rankade på en 27:e plats utav 30 lag. När Skåneserierna nu är avslutade så är vi rankade som 11:a i Skåne!

Speciellt har vårt försvarsspel och positionsspel över hela planen blivit mycket bättre. Alla har gjort en grym säsong och utvecklingen går åt rätt håll. Vill också tacka P04 killarna som har hjälpt oss och gjort det mycket bra.

Nu tar vi ett välförtjänt sommaruppehåll och kommer tillbaka taggade till nästa säsong.

Glad sommar önskar P03!
Träningsinformation
2017-06-19 09:09

Vi kör sista träningen imorgon den 20 juni och sen blir det sommaruppehåll. Träningen drar igång igen tisdagen den 1 augusti. Detta är speciellt viktigt för de 14 spelare som skall åka med till Skara (naturligtvis är alla välkomna att träna). Sen blir det träning som vanligt tisdag och torsdag kommande veckor.


Vi har fortfarande inte fått några speltider till Skara (kommer vecka 26) men vi kommer att åka upp den 3 augusti och vi återkommer med mer info så fort som vi får speltider och inkvarteringsinformation.


Glöm inte bort Mats Nilssons sommarträning som drar igång den 17 juli och sen är det seriestart den 12-13 augusti.


Fredrik & Danne tackar för en mycket bra vårsäsong och önskar alla killar och dess familjer en trevlig och skön sommar!

Årets sommarcup - Skara Sommarland Cup
2017-02-22 13:25
Årets sommarcup blir Skara Sommarland Cup i Skara den 3-6 augusti. Anmälningskostnaden är 1300 kr/spelare (betalas in senare). Vi har ännu inte bestämt hur vi transporterar oss till Skara (transport med föräldrar, tåg eller hyra buss) så det kan eventuellt tillkomma en kostnad för transport. Som vanligt ingår övernattning på skola och mat under cupen men på denna cup ingår också ett besök på Skara Sommarland. Om detta låter intressant (som vi hoppas) så skicka in er anmälning direkt till: p03@svedalaif.se. Vi önskar få er anmälning senast den 31 mars och anmälningen är bindande. 

 
SPONSORER
FACEBOOK