Välkommen Till Svedala IF P04

Guld TeamSportia Cupen Ystad
2017-06-17 19:54
Hej
Vilka duktiga grabbar vi har.Guld igen.
Seger med 4-2 mot Lillatorg som slog ut FC Trelleborg i semifinalen. Vi vann semifinalen mot LB 07 med 4-2. En fin present till Kevin som fyllde 13år idag.Tack
Mvh tränarna
Final TeamSportia cup Ystad
2017-06-17 19:51
Hej
Dags för final mot Lillatorg.
Seriesegrare vår 2017
2017-06-16 21:23
Grattis grabbar till seriesegern. Vilken fantastisk utveckling ni har.

Svedala IF - Bara GoIF
2017-06-05 14:12

Hej

Då var det Derby mot Bara på Aggarpsvallen. Grabbarna börjar dagen med att sjunga för mig. Vi gick igenom speluppbyggnad och anfallsspelet som vi har tränat på. Vi startar matchen med ett mycket bra press spel. Vi spelar bollen genom laget och får ut den bra på kanterna. 1-0 gör Hassan framspelat av Neo.

Hassan gör även 2-0 framspelat av Hannes. Hannes har några riktigt fina läge. 3-0 gör Pontus framspelat av Alpay.4-0 Gör Hassan framspelat av Viktor. Joel har en jätte chans men skottet räddas av målvakten. Vi kommer bra fram med våra duktiga ytterbackar Robin och Isak. Benjamin och Viktor stänger igen i mitten och använder vår duktiga målvakt Rasmus i uppbyggnadsspelet. Neo är dominant på innermittfältet tillsammans med Alpay. Det var bud på fler mål i första halvlek. Bara sticker upp då och då i kontringar. Men inget som resulterar. Vi frågar grabbarna i halvtid vad som måste göras bättre och alla är inne på att vi ska spela snabbare med mindre tillslag. Bara kvitterar till 1-4 på en snabb kontring när vi tappar (lirar)bollen på mittplan.5-1 gör Hassan snyggt framspelat av Viktor. Alpay har några jätte lägen men bollen går precis bredvid stolpen. 6-1 Gör Viktor assisterat av Alpay. Viktor assisterar Erron med ett inspel från kanten till slutresultatet 7-1. Kevin spelade på alla positioner utom målvakt och gjorde det bra. Grabbarna gör en mycket bra match och man ser att 11 manna spelet utvecklas hela tiden. Det var en mycket bra domarinsats.

Med vänlig hälsning tränarna

Guld Bif cupen 2017
2017-05-26 20:35
Vilka fantastiska grabbar vi har. Seger med 3-0 mot duktiga Ystad i finalen. Vi förlorade första grupp matchen mot Lund BK med 2-0 som vann A finalen. Sen släppte vi inte in ett mål under hela turneringen. Tack till supportrarna som fick se grabbarna höja pokalen efter finalsegern.