Välkommen Till Svedala IF P03/04
Träningstider: Måndag  17,30 - 19,00 Aggarpsvallen
Lördag 12,00 - 13,30 Marbäckshallen
Sammanslagning
2017-12-07 10:24
Det är nu klart att vi slår ihopa P03 och P04 till ett lag.
Vi håller ett föräldramöte på tisdag 12/12 kl 17,30 i Klubbstugan på Aggarpsvallen. Där kommer vi presentera ny tränare och lite tankar kring det hela.
Direkt efter, kl18,30 håller vi en första träning (om vädret tillåter)
Annars tar vi ända och samlar laget inne för en presentation.
(Vi hoppas inom kort att uppdatera sidan med nya bilder. Vi har endast dessa separata lagfotona.)
Svedala IF - BK Höllviken
2017-08-27 08:46
Då var det dags att möta ett spelskickligt Höllviken. Vi fick ett sent återbud och fick låna in duktiga Nima från p-05. Höllviken som spelar ett 4-5-1 spel med en duktig ytter anfallare som skapar en del chanser på oss. Det är inget ordnat spel utan 2 kämpande lag. Alpay och Elliot skapar några farliga chanser men bollen vill inte in. Höllviken är farliga på fasta situationer med 2 stora spelare som vi inte kommer åt. Höllviken gör sitt första mål när vi är på väg upp efter  en hörna, vi tappar bollen på offensiv planhalva och Höllviken gör en snabb omställning.
Halvleken slutar 1-0 till Höllviken. Rasmus i mål gör ett par fina ingripande och Victor räddar en boll på mållinjen. Vi missar även ett öppet mål.
Vi gör ett par förändringar i 2 halvlek för att trycka på lite mer. Höllviken flyttar ner sin mitback som en libro för att stoppa Elliot och Alpay där framme. Där är inte många passningar genom laget i andra halvlek utan vi drar iväg bollen utan någon adress. Höllviken spelar bollen genom laget mycket bättre än oss hittar sin duktiga ytter som utmanar på kanten och slår ett inlägg till 0-2. Höllviken gör sedan 0-3 efter en hörna som vi inte får bort. Vi ger dem även en onödig straff till 0-4. Höllviken gör även 0-5 innan Nima spelar fram till Elliot som assisterar snyggt till Alpay som avslutar kliniskt. Tycker att vi skulle fått in några mål till på de chanser vi skapar. Höllviken vann rättvist idag. Vet att vi kan mycket bättre.
Vill ge lite extra beröm till Victor idag som var riktigt stabil i sitt spel. Milton gör  ett bra försvarspel mot deras duktiga ytter anfallare som var huvudet längre än han själv . Det var en bra dommar insats och mycket publik som stöttade lagen.Tackar även våra duktiga p05 Nima och Elliot.

Mvh Tränarna

LB07 - Svedala IF
2017-08-20 12:00
Hej!

Vi möter ett duktigt LB07 gäng denna soliga söndag förmiddag.
Efter 25 min tar vi ledningen då Pontus assisterar Elliot. Första halvlek har Svedala övertaget och vi spelar mycket bra. 
När andra halvlek startar är LB07 lite mer på hugget och ingen av lagen har övertag. Spänningen är total när LB07 efter 10 min får en straff. Bollen går mot mål men Hans gör en kanonräddning.
Efter 20 min passar Vito fram till Elliot och som i sin tur spelar bollen vidare till Aplay, som sätter det 2:a målet.
När det är 6 min krav får vi en frispark på LB07s halva. Isak lägger den och den går in mot mål. Alpay skjuter mot mål och målvakten lämnar retur. Efter mycket röra framför målet där bollen irras runt mellan Svedala och LB07 killar, lyckas Elliot sätta vårt 3:de mål. 
Med 5 min kvar av matchen får LB07 sitt 1:a mål och matchen slutar 1-3.

Samtliga killar spelar bra fotboll och gör ett mycket bra jobb.
Grattis till vinsten

//Tränarna 
Svedala IF - Lund BK
2017-08-15 16:22
Hej
Då var det dags för seriepremiären i A nivå serien mot ett duktigt och spelskickligt Lund BK.
Vi har haft 2 bra träningar där vi har utvecklat vår spel idé. Roligt att  under matchen se  att grabbarna har tagit åt sig vad vi har tränat på. Vi börjar matchen med ett bra passning spel, tyvärr sticker Lund BK upp och gör snyggt 1-0. Vi trycker på när Alexander snyggt spelar fram Benjamin som trycker upp bollen i krysset.
Matchen står och väger när piggare Erron driver upp snabbt på kanten och spelar in bollen till Elliot som spelar vidare bollen till Felix som avslutar riktigt kyligt.Lund kvitterar lite snöpligt när vi har ett inkast nere vid deras hörnstolpe när de vinner boll för lätt i vår press och slår en långboll till en omarkerad anfallare som vänder och spelar till sin andre super snabbe anfallare som kvitterar. Vi har ett bra snack i halvtid där vi stämmer av med grabbarna om vårt spel. Alla är positiva och vill gå ut och göra en bra halvlek. 10 Minuter in på andra halvlek driver Victor upp ett super anfall när han på kanten rycker ner till hörnflaggan och slår ett super inlägg som Alpay flygande nickar in bollen till 3-2. När det åter står 3 minuter kvitterar Lund BK till slutresultatet 3-3.
Bra jobbat grabbar och vår fantastiska publik. Tack till Nima,Felix och Elliot p05 som sköte sig galant idag.Vill ge lite extra beröm till Isak och Alexander idag. Båda låg rätt i positionerna och 
tog ett stort ansvar på planen.Mycket bra domar insats. 
Mvh tränarna
Cup DK Bröndby
2017-08-07 14:51
Hej
Vi träffades 15 spelare och 6 ledare på Aggarpsvallen på torsdagen kl 13:30 för färd mot Bröndby. Paul tog täten när vi körde. Tur hade jag Alpay i bilen då vi kom ifrån vårt sällskap.Alpay löste det bra med sin GPS då vi var på väg mot Ishöj. Vi kommer till skolan och inkvarterar oss.Där efter går vi till McDonalds och Netto för lite inköp till kvällen. Vi skulle släcka vid 23:00 men personalen på skolan hittade inte kontrollen till lampan så det blev lite senare än vad vi hade tänkt. Vår första match spelas kl 08:00 så vi fick ställa kl på 06:00. Grabbarna gjorde det bra och vi kom iväg efter en stund med mycket hjälp av Anna. 1:A matchen spelade vi mot Kristianstad som vann A-slutspelet. Vi fick se ett par spelmoment av vår spelidé där Kristianstad inte han med. Riktigt roligt att se. Kristianstad är ett av de bättre lag som vi har möt och de vinner med 6-0. Vår 2:a match möter vi FC Helsingör.
Vi spelar en fantastisk fotboll de första 15 minuterna och har bud på flera mål sen tar Helsingör över och vi får ett bra konditions och försvars pass. Matchen slutar 1-1. Helsingör vinner C slutspelet mot AIK med 1-0.
Sista matchen möter vi Staffanstorp och har tyvärr inga krafter kvar. Staffanstorp vinner D slutspelet. Det var många supportrar som var på plats och hejade, roligt att Marie och Oliver från klubben var med och hejade.
På kvällen hade super dag på Bakken.
Dagen efter hade vi endast en match mot Rapid Plezen. Även där börjar vi med ett bra spel. De får ett enkelt mål så börjar vi trycka på och då kontrar de in ett par mål på oss.
På kvällen har vi det riktigt härligt på spelarområdet. Grabbarna håller ihop och spelar fotboll tillsammans. Vi avslutar kvällen på McDonalds och Netto. 
Sista dagen har vi endposition game där vi måste vinna för att få med oss en pokal hem.Vi möter Dösjlbro IF och vinner med 3-1 efter att vi låg under ned 1-0 i halvtid. I finalen slår vi Hyllie med 1-0.Grabbarna har sköt sig mycket bra under turneringen. Vill tacka vår duktiga p05 Elliot, Carl och Martin som var med under Cupen.
Vi tackar Anna för hon haft koll på våra grabbar under cupen, Marcus ledare p05 försvarspelet, Kenny och Paul tält och allt i allo,Jimmy Mourinho Isgren  taktik och bytte.
Tack alla spelare och föräldrar för 4 fantastiska dagar i Danmark.
Mvh coachen
 
SPONSORER
FACEBOOK