"Alla barn ska känna trygghet, trivsel och gemenskap"

Välkomna till P-10

Här hittar ni all information om vårt lag

Ha en skön sommar!
2017-06-28 07:41

Tack för en mycket bra vårsäsong.

Riktigt bra kämpat av alla barn både på träning och matcher! Ta nu ett välförtjänt sommaruppehåll så syns vi mot mitten av augusti igen.

Jag kommer skicka ut kallelse till alla barn inför första träningen.

Glad sommar!

Vårterminens matcher är nu inlagda
2017-04-13 10:22
Alla matcher vi har den här terminen i Kamratserien är nu inlagda i kalendern.
Gå in och kika så ni är uppdaterade.

MVH Andreas Ripén
Seriestart 1/5
2017-04-03 09:37
Måndag 1/5 kommer våra killar att spela första matcherna i kamratserien. Vi kommer spela nere i Trelleborg men salmas på Aggarp innan och åker ner gemensamt. Vi samlas kl 09:30 och matcherna kommer vara slut vid 14:00.
Träningsmatch söndag 26/3
2017-03-19 22:36
Hej

Då är det dags för årets första matcher. Vi har bjudit upp FC Trelleborg som kommer upp till oss på Aggarpsvallen. Alla barn samlas utanför kiosken kl 08:45.

Vi kommer spela tre matcher per lag och fösta matchen börjar vid 09:30. Vi kommer hålla på till ca 10:30 sedan är det utprovning av overaller inne vid kiosken.
Kom ombytta direkt till samling. Det är inte säkert att jag hinner få tag på matchkläder till nästa helg. Så det blir förmodligen västar som gäller.

Benskydd är obligatoriskt!
Inga benskydd = inget matchspel, för barnets säkerhet!

De spelare som inte kan delta måste höra av sig till mig på mail eller mobil omgående.

Vi syns på söndag!

2017-02-05 19:14

Hej,

Denna söndag bjöd på målvaktsträning. Barnen fick rulla bollen runt magen och benen. Visst tyckte barnen att det var något svårt att inte tappa bollen men ingenting är lätt i början. Därefter kastade ledarna en boll mot mål som barnen skulle rädda.

Ytterligare en målvaktsövning tränades på. Barnet rullade bollen till sin kamrat som skulle fånga och lägga sig bakom den. Det var för att säkra att bollen inte "gått in i mål". Många barn och föräldrar var positiva till denna träning. Då barnen inte hittat sin "positions-plats" på plan tycker vi det är viktigt att de får testa på allt.

Vi ses nästa söndag, samma tid och plats.