Boll och lek
19 februari 2017
Välkomna till den nya hemsidan!! Nu ska vi sluta använda laget.se och istället använda sportadmin :D

Om ni känner någon annan spelare i boll och lek. Uppdatera de om att vi inte längre använder laget.se.

Med vänlig hälsning, era tränare Tuba & Amanda
Boll och Lek fortsätter!
2017-06-22 15:26
Tack Amanda och Tuba för den tiden ni lagt ner på Boll och Lek.

För att Boll och Lek ska kunna fortsätta krävs att någon/några tar på sig ett ledaransvar. Nu har Magnus Arro sagt att han är villig att göra detta. Jätteroligt! Ni kan nå honom under "Kontakt".
Vi hoppas på många barn och att fler vill hjälpa till på lekträningarna när de är igång igen.

Starten på höstterminen sker söndagen 20 augusti. Platsen som vanligt Aggarpsvallens B-plan och tiden är också samma, 10:00 - 11:00.

Välkomna den 20 augusti!
Mats Nilsson Ungdomsansvarig
Avslutning
2017-06-16 14:02
För er som har missat de senaste träningarna så har jag och Tuba sagt att vi inte ska vara era tränare efter sommaren. Vilket innebär att ni inte har några tränare till nästa termin. Så om ni har ett intresse över  att bli de nya boll och lek tränarna kan skicka ett mail till Amandaverkerk@icloud.com

Sista träningen är 18/6 som vi har skickat ut information till er som är inlagda på laget.se. Men ni får ha det så bra tills nästa träning. Glöm inte att ta med ett riktigt bra humör på söndag.

Med vänlig hälsning, er tränare :D
Ingen träning söndag den 14/5!!
2017-05-14 00:59
Tyvärr, kan varken  jag eller Amanda kunna komma på söndag träningen denna veckan så det kommer ej vara någon träning denna veckan.Trevligt helg och hoppas att vi ses nästa vecka på söndag.

Mvh/Tuba
Utomhus träningarna
2017-04-06 07:47
Bild från Improvisations utomhus träningen
Nu har vi satt ett datum tills när vi går utomhus!

23/4 så det är inte så lång tid tills vi går ut. Vi tränar på aggarpsvallen på plan B. Samma tid som vanligt 10.00-11.00 :)

Välkommen till Boll & Lek
2017-01-25 14:23
Alla barn som är 3-4 år är välkomna att komma till oss där vi leker och har roligt med boll i olika övningar.
Föräldrar är välkomna att delta om barnen inte känner sig bekväma med att vara själva i övningarna.
Vi träffas på söndagar kl 10 - 11 i Kyrkskolans idrottshall.
Alla barn har rätt att "prova på" utan kostnad vid max tre tillfällen.
Har ni några frågor så hör av er till tränarna så hjälper dem er tillrätta.
Hjärtligt välkomna