Svedala - Tygelsjö 2-1
2020-02-07 21:51
Träningsmatch en vindstilla och skön februarifredag på vallen. Idag kom Tygelsjö IK på besök och det blev en välspelad match med två jämna lag, idag testade vi truppen med endast en av alla våra duktiga juniorer.
Juniorerna har en tuff helg med läger lördag och match mot Höllviken på söndag så de fick en ledig fredag.

Tillbaka till matchen, första halvlek är riktigt bra från vår sida och vi tar ledningen med ett kliniskt avslut av vårt senaste tillskott Stefan Nordborg.

Lite klent på målvaktssidan nu när Jonas kör rehab efter en meniskoperation, han räknar med att vara klar till första DM-matchen.

Jag erbjöd mig att byta om men ingen av tränarna nappade på förslaget, kanske förståeligt eftersom en comeback vid 58 bast inte hör till vanligheterna.

Vi ställde en lite småskadad Johan Palm i mål och han skötte det nästan helt perfekt.

Andra halvlek lite jobbigare med en del skador men efter klapp klapp spel och fem klockrena passningar knoppar Patrik Karlsson in 2-0.