SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF
Seniorlag Herrar
Häljarps IF (6)
0 - 2
Svedala IF (6)
Häljarps IF (6)0 - 2Svedala IF (6)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 mars, 12:00
Plats:Häljarps IP, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130214003
Samling:10:00, Aggarpshallen
Aktivitetsinfo: Meddela om du kan köra.

OBS! Samling Aggarpshallen, för ombyte ( Häljarp har inga tillgängliga omkl rum före match men efter finns )
Seger mot Häljarps IF!
2020-03-07 16:59
DM är lite kul för här tävlar många Skånelag och det kan alltid bli överraskningar.
Idag ställde färden oss mot Häljarp, först av allt vill vi tacka Häljarps IF för att de gick med på att flytta matchen. Vi hade en krock med Junior- DM där vi i morgon besöker Södra Sandby. Lycka till grabbar!

Perfekt mottagande av Häljarps IF, dit reser vi gärna igen.

Personligen är mitt lokalsinne helt bedrövligt, jag har varit vilse i Skåne med flickor-94 så det står härliga till, trots GPS!!

Tänkte att jag tar rygg på Bengan o Jonas, döm om min förvåning när han kör mot Sturup. Jaja, har två studenter i bilen så tänker att vi kör på. Det gick fint.

Matchen då, den börjar väldigt trevande. Såg ut som premiären förra helgen men vi håller tätt första kvarten. Vet inte riktigt vad som händer därefter för då börjar grabbarna spela fin fotboll och vi skapar bra med chanser. Efter 35 minuter och otaliga chanser spräcker vi nollan, trots att han helt saknar hår kommer Askkan högst på ett inlägg och mycket snyggt styr in 1-0. Mycket rättvist i det läget.

Andra halvlek hinner knappt börja innan David håller sig framme och snyggt skickar in 2-0 via stolpen. Har hållit på med fotbollsspelande snart femtio år, att en människa i livet alltid är sen utom när han befinner sig på en fotbollsplan har jag bara två exempel på, David o hans far. Bra jobb David!

Mycket bättre idag än förra helgen på alla fötter!

Hälsar Sandberg
<< Tillbaka