SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF
Seniorlag Herrar
Västra Ingelstads IS
1 - 0
Svedala IF
Västra Ingelstads IS1 - 0Svedala IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 07 oktober, 19:00
Plats:Västra Ingelstads IP
Samling:17:30, Sporthallens parkering
Aktivitetsinfo: För er som kör direkt är det samling 17.45 på Västra Ingelstads IP. Meddela i era svar hur ni gör.
Referat Västra Ingelstad IS - Svedala IF
2020-10-07 22:30
Halvtid i dubbelmötet och trenden måste vändas på lördag, förlust med 1 - 0 idag.
Det är mycket roligare att skriva referat efter en seger på en lördageftermiddag än efter en förlust en regnig onsdagkväll, men men bara att hugga i å ge sig åstad.

Vi fortsätter att undvika motståndarnas mål när vi har fina chanser till att göra det motsatta, dessvärre ett elände som förföljt oss hela säsongen trots miljarder träningstimmar på momentet.

Nu har vi en träningstimme kvar och i min värld är det just den timmen som saknats för på lördag ser jag framför mig kliniska avslut annars är säsongen över, vi vet att vi kommer att skapa massor av målchanser eftersom vi spelar bättre fotboll än motståndarna. MEN ja det är målen som räknas.

Idag har motståndarna inga målchanser i första halvlek men gör 1 mål, snyggt men den träffen får killen inte på nästa hundra försök på en icke målchans.

Andra halvlek kontrollerar vi bra men bolluslingen vill inte hamna i nät, motståndarna är giftiga i några omställningar när vi satsar framåt.

Vi hälsar Västra Ingelstad IS välkomna till Svedalagården på lördag för returmötet.

Lite kuriosa hinner vi väl med innan sängdags, hälsade på motståndarnas tränare som jag inte sett på sisådär 35 år trots att vi båda hållit på med denna ädla sport under alla dessa år på olika sätt. För 35 år sedan var vi unga o festsugna och hade trevligt ihop men sedan skiljdes våra vägar. Kul att träffa dig Bengt!

Gubben är rätt kul eftersom han även känner vår tränare Bengt och påtalade att vi tre är nog ett utdöende släkte, får ge honom rätt för det finns väl ingen förälder med hyggligt sinnestillstånd som idag döper den söta ungen till Bengt!!

Grabbar, vi får helt enkelt inte missa chansen till ett dubbelmöte med Skabersjö IF.

Hälsar en lagledare

<< Tillbaka