SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF
Seniorlag Herrar
Bara GoIF
0 - 5
Svedala IF
Bara GoIF0 - 5Svedala IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 augusti, 14:00
Plats:Bara IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130156094
Samling:12:45, Bara IP
Aktivitetsinfo: Omklädningsrum finns, Jippie!
Referat Bara Gif - Svedala IF
2021-08-21 19:06

Så skall det se ut, islossning med en 5 - 0 seger i derbyt.

Sitter nu lugnt tillbakalutad med dautaapparaten framför mig och myser, seger och intagande av en pizza från en av Svedalas vassaste pizzerior, Pizzeria Svedala. Magiskt goda!

 

Vilsenhet har ju flukturerat en del i dessa små historier, inget undantag denna gången men Essfors klarar sig idag tack vare ett äkta hattrick, snyggt jobbat Philip.

 

Idag är det Kasper som lyckas hitta en parkering till idrottsplatsen i Bara(alltså i Svedala kommun) men grabben hittar ingen fotbollsplan. Han är lite nervös för att missa matchen så ett meddelande till hela truppen kommer, får knalla ut och hämta Kappe vid parkeringen!!

 

Kanske ligger det något i vilsenheten som gör människor till bra fotbollsspelare för Kappe gör den bästa matchen jag någonsin sett honom göra, dominerar hela vänsterflanken.

 

När det gäller dominans så har vi helt och hållet hand om tillställningen de första 25 minuterna, ett stolpskott och massvis med klara läge. Vi lyckas dock inte toffla in bollen i mål förrän vi får en straff med oss i minut 36. Padde har precis fått stopp på näsblodet och knallar fram för att ta straffen, hur säkert som helst när den killen tar hand om det. 0 - 1 och det är hur rättvist som helst.

 

Bara avslutar första halvlek på ett bra sätt och spelet jämnar ut sig, dock inte mycket farligt bakåt så vi går till vila med en knapp ledning, alltid vanskligt med uddamål hit o dit.

 

Efter historiens längsta pausvila tar vi åter tag i taktpinnen och spelar bra, det dröjer dock till minut 62 när Bara IP får uppleva det snyggaste målet som troligen gjorts där, Kappe knatar loss på sin vänsterkant och skickar in bollen vid straffområdeslinjen där Ruben drar en volley med vänstern från höften som borrar sig in i krysset. Myckert vackert!

 

Efter detta förlösande mål har vi riktigt kul på planen och springer igenom lite hursomhelst, Essfors har roligast för han knatar fri tre gånger och nätar på alla. Svårt att klandra killen den gången han missar och borde gett Mackan(Nished) öppet mål med en passning. Mackan, född -04 gör ett piggt och bra inhopp i andra halvlek, riktigt kul o lovande att se.

 

En mycket väl genomförd match där det idag finns en domare som har lite bollkänsla, glimten i ögat och förstår att spelare ibland reagerar med känslor, härligt att se.

 

Kommande vecka är det mycket aktivitet, träning tisdag och torsdag, matcher onsdag och söndag. Tränaren aviserade en lugn tillställning på tisdag, får man så här publikt föreslå en övning så kommer här mitt tips Ume.

 

På förekommen anledning kan det vara så att Hampus "Hasse" Hansson behöver köra lite inkastövningar, kanske något för hela laget att träna på!!

 

Gott jobb idag grabbar, njut av helgen så tar vi nya tag nästa vecka!

 

Hälsar Lagledarn

 

PS. Idag var busen Johan Palm avstängd efter tre varningar, två är han skyldig till och den tredje får lagledarn ta på sig eftersom den var felbokad. Johan är ändå lika glad och kör en inflyttningsfest ikväll så håll avstånd från storgatan eller joina partyt!!

 


<< Tillbaka