Samling:11:00, Vellinge IP
Aktivitetsinfo: Träningsmatch
Förlust 3-2 mot Vellinge
2023-03-25 15:06

Näst sista träningsmatchen innan serien slutade med förlust 3-2 borta mot Vellinge.

Lite oro i leden när Shippe avbröt uppvärmningen och Nima fick göra sig redo för match. Motvind och ett hungrigt hemmalag var ingen bra kombination mot oss som inte insett att matchen var igång. Det hann bli 1-0 men efter 7-8 min hade även vi startat spela. Så passivt kan man ju inte inleda en match.

Vi mötte hög press och hade det svårt att spela oss fram. Kändes inte som att vi fick kontroll på bollen utan den studsade, hoppade och for omkring.

Nima satte dit kvitteringen till 1-1. Jämn match där det blev lite ”vilda västern”. Svårt för en ensam domare utan assisterande. Omöjligt att se offside och han släppte dessutom en hel del åt båda hållen.

Lagen bytte chanser med varandra. Frilägen för Simon men missade mottagningen och Billing men skottet rakt på målvakten. Vellinge hade en otrolig chans där jag tror bollen tog i ramen tre ggr i samma sekvens.

Efter paus var vi inte 100 med igen utan släppte in 2-1. Passivt. Ännu en gång tog vi oss tillbaka in i matchen. Var lite lättare med vinden i ryggen men många hade problem att få rätt på enkla saker med bollen. Kvittering av Simon efter fint anfall.

Hoff var bra i målet. Bra utrusningar och några fina räddningar. Tyvärr ett misstag på en hög boll med 5 min kvar. Missat skott blev en passning till fristående spelare framför mål. Eftersom vår målvakt inte var på plats borde det nog blivit offside då sista man var en utespelare. 3-2 där. Surt. Lite frustrerat i vårt lag. Vi får försöka samla ihop oss igen. Fanns perioder där vi spelade bra men sammantaget ingen bra insats.