U16 herr
Svedala IF - Lilla Torg FF
2022-05-15 17:52

Fint väder, sol och inte för blåsigt (för att vara Aggarpsvallen) mycket publik och kiosken öppen. Som upplagt för en trevlig stund på Aggarpsvallen med en bra fotbollsmatch.

Första halvlek var dock inte mycket att skriva om. Den bestod mest av kamp och mycket slarvigt passningsspel.

Halvtidsresultat således 0-0.

Vi tog vara till pausen och kom ut till andra halvlek som ett helt nytt lag.

I minut 59 får vi äntligen utdelning när Benjamin Flamander - Canales nickar in sin egen retur.

I minut 65 kommer vi fria 2 mot målvakten efter en fin djupledsboll och 2 djupledslöpningar. Benjamin är osjälvisk och spelar bollen i sidled till Olof Rydberg som kan göra 2-0 i öppet mål.

I minut 69 tar Oscar Wallén en djupledslöpning och petar undan bollen precis innan målvakten som istället fäller Oscar.

Dagens lagkapten Alvin Johansson tar hand om straffen och sätter den distinkt i mål.

2 minuter senare så slarvas det lite i dem bakre leden och Lilla Torg kan göra 3-1 bakom dagens målvakt, Jonathan Ullebo.

I 82:a minuten är det dags för ”man of the match” Oscar Liljegren att punktera matchen med att göra 4-1.

Vi skulle dock bjudas på dagens kanske snyggaste mål när Lilla Torg i minut 88 får frispark ett par meter utanför straffområdet efter nytt slarv.

Lilla Torgs Khouder Daoud kliver fram och drar frisparken stenhårt upp i krysset.

Matchen slutar med seger 4-2 vilket innebär att vi går upp på en delad första plats med Åkarp, FC Trelleborg och Nike. Alla 4 lag på 12 poäng efter 5 spelade matcher.

⚽️⚽️⚽️ Oscar Liljegren

⚽️⚽️ Benjamin Flamander-Canales