U16 herr
FC Trelleborg - Svedala IF
2022-06-20 21:28

Sista seriematchen i serien

Chansen att bli tvåa i serien fanns, beroende på andra resultat.
Vi tog den tyvärr inte och slutar fyra.

Det regnade kraftigt i Trelleborg så planen var inte spelbar. Vi fick därför snabbflytta match och spelare till Svedala, för match ville vi spela!

Första matchen på länge som vi är med i matchen redan från början.
Vi skapar en hel del chanser i första halvlek men målramen och målvakten stod i vägen.
FCT skapar inget som känns direkt farligt utan vi har  god kontroll.

Matchen ser ungefär likadan ut i andra halvlek med fler skapade chanser som inte resulterar i något.

Positivt i denna match är förutom ett ok resultat mot seriesegrarna är dom 3 lånade spelarna från -07 Möller, Sahel och Theo som gör en gedigen insats och kommer kanske att vara med om att ta platserna till hösten också.

Jättekul grabbar, bra jobbat!

3⭐️ Alvin
2 ⭐️ Nima
1⭐️ Isak

Ps Om det inte var för att -07 inte varit med i stjärnorna tidigare och var inlånade skulle det varit lite annorlunda, då hade vi gett 3 ⭐️ till både Jonathan Möller och Sahel Noorsai