SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF
"Vår klubbstuga" – var med och skriv föreningshistoria!
2021-04-22 13:00

Medlemmar och supportrar till Svedala IF, ni har väl inte missat att vi för några veckor sedan togs det första spadtaget till vår alldeles egna klubbstuga? Nu börjar arbete på riktigt och planen är att den ska vara klar till hösten. 

Anledningen till att vi satsar på en klubbstuga är att vi vill skapa ännu bättre förutsättningar för alla medlemmar att känna gemenskap både på och utanför planen. Klubbstugan kommer bli hjärtat i vår verksamhet och vi vill såklart att alla medlemmar och supportrar, som är det absolut viktigaste vi har, ska vara delaktiga i byggnationen. 

 

Därför lanserar vi kampanjen ”Vår klubbstuga” där du kan vara med och bidra till bygget. 

 

Swisha valfri summa till 123 299 79 89 och ange ”vår klubbstuga” samt vem bidraget är ifrån så är du delaktig i byggnationen. 

 

Som tack kommer alla som swishar ett bidrag förevigas i klubbstugan. Exakt hur detta kommer se ut är inte klart, men ju fler som deltar desto mer storslaget kommer det bli. 

 

P.S swishar du ett bidrag över 150 kr är du med i utlottningen av fina vinster. 

 

Nu skriver vi föreningshistoria tillsammans!

 
FCJ KONSULT AB I SVEDALA