Bygget fortskrider sakta men säkert
2021-05-25 11:52

Det har hänt lite med vår klubbstuga sedan sist.

Tegel börjar komma på plats, väggar är resta och elen håller på att installeras.

Dock mycket kvar att göra men det går framåt vilket är väldigt roligt och vi ser fram emot att

inviga klubbstugan till hösten ( beräknas bli färdig i oktober)

Vill även passa på att påminna om vår kampanj " vår klubbstuga" där vi vill skapa en möjlighet för alla medlemmar och supportrar att vara delaktiga i klubbstugan som kommer bli hjärtat i vår verksamhet.

Upplägget är enkelt, swisha valfritt belopp till 123 299 79 89 och som tack för ditt bidrag kommer ni förevigas i klubbstugan när den är färdigställd.
Skriv namnet på den som ska förevigas och "vår klubbstuga" under meddelande.

Alla bidrag är välkomna, stora som små.

FCJ KONSULT AB I SVEDALA