SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF
Seniorlag Herrar
Bli medlem i Svedala IF
BLI MEDLEM
Referat: Vellinge IF - Svedala IF
Förlust 3-2 mot Vellinge
2023-03-25 15:06

Näst sista träningsmatchen innan serien slutade med förlust 3-2 borta mot Vellinge. 

Lite oro i leden när Shippe avbröt uppvärmningen och Nima fick göra sig redo för match. Motvind och ett hungrigt hemmalag var ingen bra kombination mot oss som inte insett att matchen var igång. Det hann bli 1-0 men efter 7-8 min hade även vi startat spela. Så passivt kan man ju inte inleda en match. 

Vi mötte hög press och hade det svårt att spela oss fram. Kändes inte som att vi fick kontroll på bollen utan den studsade, hoppade och for omkring.

 

Nima satte dit kvitteringen till 1-1. Jämn match där det blev lite ”vilda västern”. Svårt för en ensam domare utan assisterande. Omöjligt att se offside och han släppte dessutom en hel del åt båda hållen. 

Lagen bytte chanser med varandra. Frilägen för Simon men missade mottagningen och Billing men skottet rakt på målvakten. Vellinge hade en otrolig chans där jag tror bollen tog i ramen tre ggr i samma sekvens. 

Efter paus var vi inte 100 med igen utan släppte in 2-1. Passivt. Ännu en gång tog vi oss tillbaka in i matchen. Var lite lättare med vinden i ryggen men många hade problem att få rätt på enkla saker med bollen. Kvittering av Simon efter fint anfall. 

Hoff var bra i målet. Bra utrusningar och några fina räddningar. Tyvärr ett misstag på en hög boll med 5 min kvar. Missat skott blev en passning till fristående spelare framför mål. Eftersom vår målvakt inte var på plats borde det nog blivit offside då sista man var en utespelare. 3-2 där. Surt. Lite frustrerat i vårt lag. Vi får försöka samla ihop oss igen. Fanns perioder där vi spelade bra men sammantaget ingen bra insats. 

// Kalle

Genrep mot Vellinge IF
2023-03-24 07:54
Foto: Björn Westerberg

 

Träningsmatch borta mot Vellinge.

 

DM spelet över för vår del. Hade krävts två mål till för att gå vidare och det borde vi såklart mäktat med. Men nu blev det inte så utan fullt fokus på kommande uppgifter. 

Div 4 laget Vellinge IF väntar i lördagens träningsmatch. Ett lag som trillade ner från trean och tappade många spelare. Nu ett ungt och hungrigt gäng som blir ett tufft test för oss. 

 

Vi fokuserar som vanligt på vårt eget. Seriepremiären närmar sig så nu gäller det att få ordning på vårt spel. Lite mer varierat och mer effektivt anfallsspel vill vi se och att vi tightar till försvarsspelet något hack till. 

// Kalle

 

Publikinformation:

Avspark Vellinge IP kl 12.00 Lördag 25/3

DM-match mot Gylle AIF
2023-03-18 18:47

DM 2023 är över för vår del tyvärr, men det är ju ganska betydelselöst i dessa dagar.

DM-match nr 3
2023-03-17 09:59

Dags för tredje omg i DM gruppspelet. Gylle från div 6 kommer till Aggarpsvallen. 

Vi ska ladda om efter förra veckans kryss mot Kvarnby. Frustrerade och besvikna efter den matchen där vi inte fick ihop det riktigt.

 

Bra fart under fötterna i veckan. 

 

Krävs vinst och en massa mål plus rätt resultat i den andra matchen för att gå vidare men vi fokuserar på vår insats först och främst. 

 

Kan bli lite pusslande och några spelare på ovana positioner då ett gäng inte är tillgängliga. Marco och Sahel från juniorlaget är med i matchtruppen och det ska bli intressant att se dem. 

 

Välkomna po match!

 

// Kalle

 

Publikinformation: Avspark Lördag kl 13.30 på Plan E (konstgräsplanen) vid Aggarpskolan. 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 25/3 12:00
3 - 2  
Lör 18/3 13:30
7 - 0  
Fre 10/3 19:00
3 - 3  
Lör 4/3 13:00
2 - 3  
Lör 11/2 13:00
1 - 1  
Fre 20/1 18:40
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen