Seniorlag Herrar
Bli medlem i Svedala IF
Inte riktigt bra från vår sida
2022-06-23 20:30

Vi möter Janstorp hemma och med denna tränaren i denna matchen är vi tokladdade för seger, det bidde platt fall med 1 - 4 i baken.

Inför Svedala IF - Janstorps AIF
2022-06-21 22:13
Ruben i duell med Janstorp spelare

"Ume" inför matchen:

Då var vi där igen! Fjärde matchen mot mitt gamla lag och här snackar vi verkligen mitt gamla lag! Janstorp har, precis som oss, en hel del frånvaro och har valt att plocka in en del rutinerade rävar som jag själv (på min tid) lirade med. Ett par eldsjälar som kommer ge 110% i kommande drabbning. Det blandat med ungdomliga, löpvilliga grabbar kommer göra detta till en tät och jämn drabbning. Vi kommer senast från en 2-1 vinst med mersmak och med tanke på hur skönt det var med att vinna igen så är mitt förslag att vi gör det igen och avslutar våren på ett bra sätt!

En jämn och konstig serie även detta år och jag har ingen aning hur det kan vara så om jag ska vara ärlig. Däremot hoppas jag att skönheten med sporten vinner i slutändan där viljan att spela fotboll faktiskt tar massor av poäng till hösten. Och det är något jag aldrig kommer slut tro på!

Så ta er upp på Aggarpsvallen i kväll så ska vi göra ett tappert försök till att visa det fina med fotbollen och även försöka ta tre poäng!

Seger mot Anderslöv
2022-06-18 17:51
Andy försöker med ett konststycke.

Äntligen seger igen!

23,9 grader varmt, mer eller mindre vindstilla och en underbar gräsmatta ger oss fantastiska förutsättningar att rulla boll idag! Stor cred till Anderslöv som har sådana faciliteter.

Vi ställer upp med ett skadeskjutet lag idag. Wilmer och Stefan som ställer upp trots att dom inte ens kan röra bollen med högerfoten. Joel, Mazur och Axel som varit sjuka flåsar likt Ruben på försäsongen men löser det ändå galant. Feuk går ner som ytterback och gör en av sina bästa matcher för säsongen.

Junioren Benjamin är en oslipad diamant som är en frisk vind varje tillfälle och även Johan Hellberg som ställer upp med energi. Kul att se grabbar!

Matchen då. Jo det var väl mer eller mindre spel mot ett mål med massor av målchanser från vår sida. Andy har en boll inne som blir bortdömd för offside. Vi bränner något friläge lite här och där. Och när Anderslövs målvakt storspelar och gör räddningar som Jonas i vanliga fall brukar stoltsera med. Men istället för att göra mål på något av dessa klara lägena så får Wilmer bollen strax utanför straffområdet och drar till med sin fruktade vänsterfot och avslutet vobblar tre meter upp, tre meter åt sidan och gör en akrobatisk volt i luften innan den letar sig in i krysset. (om man får fråga Wille själv) Men i själva verket var det ett inlägg som letade sig in i stolproten.

I halvtid så snackade vi en del om att gå på eget avslut istället för att faktiskt försöka spela bollen i Anderslövs målområde. GÖR MÅL!!

Så andra halvlek kändes som att vi skulle sätta dit ett par bollar men så blev inte fallet. Essfors kom helt rent efter att vårt innermittfält haft lite Tike Taka men Essfors, som var fri med 13,93m till närmsta motståndare valde att spela bollen till Mazur som kom frustandes längs med men problemet var bara att Anderslövsförsvararen läst oss vid detta laget och valde att markera allt annat än Essfors som var fri men Philip ville inte vara självisk. Tyvärr så tog försvararen bort bollen framför fötterna på Mazur.
2-0 skulle vänta till en stund senare då Mazur fick ett liknande läge där försvararen igen räddar men Mazzze hinner upp bollen och tåfjuttar in bollen i mål.
Med andra ord så gör vi två mål som kanske inte borde vara mål medan alla andra lägen som vi skapar som borde vara mål inte blev det.

Och med 10 minuter kvar så fick Anderslöv lite känning. Först så har dom lite flipper i vårt straffområde som lika gärna kunde sluta med nätkänning och en stund senare så drar dom på ett kanonskott som Jonas tippar över med en grym räddning.

2-1 skulle komma och i ärlighetens namn så vet jag inte ens hur det kom till. (Saknar Bengan för han har koll på allt!)

Summa summarum av matchen. Vi borde vunnit med måååååånga mål men ska av någon anledning ge publiken valuta för pengarna och göra det onödigt spännande i varje match. Men tre poäng är tre poäng!

Nu har vi toppkänning igen och en match kvar. Mot Janstorp hemma. Här hoppas vi på att få hela supporterskaran på plats.

Tack för idag allesammans!

Inför Anderslövs BoIK - SIF
2022-06-17 14:14

Serien vänder och bortamatch mot Anderslövs BoIK väntar på lördagen.

Märklig match på en av Sveriges bästa anläggningar
2022-06-10 18:40
Junisarna Joel, Santiago och Benjamin i debuten med en snygg kille i bakgrunden till vänster om Joel!

Vi torskar med 4 - 3 mot IFK Ystad vilket inte var optimalt, men med tanke på övriga resultat är inget kört i denna serien.

Inför IFK Ystad - Svedala IF
2022-06-09 14:42

Idag blir det en snabbis!

Student, skador och sjukdomar gör att vi ställer upp med med ett ganska vingklippt lag om man tittar på vad vi faktiskt har på papper.

Många tycker väl att det är något man ska räkna med under en säsong men jag tror helt ärligt att vi har 15 spelare borta till denna matchen.

Men som tur är så har vi ett juniorlag som står och knackar på dörren så nu har vi lånat in tre killar under ifrån så det ska bli enormt spännande att se dessa grabbar. I första hand ska dom vara med för att se och lära men jag är ganska övertygad att ett par, om inte alla får lov att testa på redan ikväll.

IFK Ystad har verkligen kommit igång och har inte förlorat på 5 matcher och har med raketfart blivit en utmanare till den absoluta toppen. Så det kommer bli en en saftig bit att sätta tänderna i. Det är bara att ta fram rätt vilja och rätt inställning tillsammans med ungdomlig entusiasm.

Publikinformation:

Sandskogens ip, Ystad kl 19.00