SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF
Seniorlag Herrar
Bli medlem i Svedala IF
BLI MEDLEM
Intressant nyförvärv
2022-08-07 09:17

Nyförvärv från Italien. Efter många turer med Italienska-och Svenska fotfollsförbunden samt UEFA så blev Erik Johansson under fredagen spelklar för Svedala IF. 

Erik lämnar Grifone Gialloverde som spelar i motsvarigheten till svenska div 3. 

 

24 åringen imponerade när han testspelade förra veckan mot Tygelsjö med bl a 2 mål. 

 

Varmt välkommen till Svedala IF. 

Wind of changes
2022-08-06 18:50
Det här kan bli precis hur spännande som helst.

Efter en sommar med lite förändringar tar vi en härlig seger mot BK Skansen med 3 - 2 på hemmaplast. De var lite undrande över plastunderlaget men jag sa att de var värda att spela på ett jämnt underlag med tanke på hur deras hemmaplan ser ut.

Inför SIF - BK Skansen
2022-08-05 07:21

Efter sommaruppehållet är det äntligen dags att sparka igång den andra halvan av seriespelet och det är BK Skansen som gästar Aggarpsvallen.

Seger sommarmatch
2022-07-31 20:41
Träningsmatch i juli är vad det är men ändå skönt att vara igång. Verkligen roligt att grabbarna går all in både på träning och match. 
 
Skönt snack med trevliga ledare i Tygelsjö om alla utmaningar med ombyte i sporthall osv. Själv har jag mer fokus på fotbollssaker än var man fyller på vatten etc… Lagledaren saknades men fin hjälp av Jeppa, Jonas och stort tack till Mats Hägg också. 
 
Vi rivstartade med kanske säsongen snyggaste mål. Wilmer med en delikatess till Joel B som serverade Essfors och 1-0. Givetvis ingen enkel bredsida i öppet mål utan ribba in… 😀
 
Ett annat sätt att försvara än tidigare. Satt rätt bra men innan andra andningen kom hamnade vi lite snett och 1-1 efter att vi flyttat över för långt. Fint utnyttjat av Tygelsjö. 
 
2-1 efter att Joel ännu en gång löpte igenom och sköt inlägg stenhårt i magen på en framstormande Essfors. 
 
Det är verkligen ett bolltryggt lag som Ume har format. Fina lösningar många ggr i svåra situationer. Men vid 2-2 målet borde vi ”rensat bort skiten” istället ledde det till bolltapp och bollen upp på handen och straff. 
 
Fina insatser av många och kul att se engagemanget från samtliga. Vi gick runt på alla som var kallade inkl tre juniorer som också levererade. Nima, Oscar och Joel stod samtliga för fina insatser. Kul!
 
I andra ändrade vi om lite vilket också fungerade bra. Jonas fick mest skott utifrån att jobba med. Vi fortsatte löpa och det gav resultat. Bra insats av provspelande Erik som fick sätta två mål. Bud på ett till men lobben i ribban. 
 
Tre assist från Joel B som såg härligt inspirerad ut. Wilmer dominerade som han ska och såg fin ut i ett högre utgångsläge. Essfors sprang o sprang, vilket jobb! Ramin tillbaka och var också bra. Men beröm till alla andra också!
 
Vinst 4-2. Vinna är kul. Och fint väder också. 
Hem och sen vända tillbaka till hallen eftersom jag stängde dörren till ledarrummet och Jonas inte kunde lämna in tvätten. Jaja…
 
// Kalle
Träningsmatch
2022-07-29 07:00

På lördag hälsar vi Tygelsjö välkomna till Aggarpsvallen.  Tygelsjö ligger på en 9:e plats i Div 5 SV. 

 
Vi fokuserar på att snabbt komma i form inför seriestart hemma mot Skansen nästa vecka. Träningsmatch i semestertider är vad det är men vi som är på plats kör järnet. 
 
Jag har hunnit ha två träningar med laget. Två träningar som jag är riktigt jäkla nöjd med. Bra inställning och engagemang från killarna!  Härligt att se!
 
Vi hälsar Tygelsjö, domare och gärna lite publik hjärtligt välkomna till Aggarpsvallen. Matchstart kl 13:00 på plan E
 
// Kalle
Inte riktigt bra från vår sida
2022-06-23 20:30

Vi möter Janstorp hemma och med denna tränaren i denna matchen är vi tokladdade för seger, det bidde platt fall med 1 - 4 i baken.

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 6/8 13:00
3 - 2  
Lör 30/7 13:00
Ons 22/6 19:00
1 - 4  
Lör 18/6 13:00
1 - 2  
Tor 9/6 19:00
4 - 3  
Tor 2/6 19:00
5 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen