SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF
Bilbingo
Välkommen till Bilbingo i Svedala
 
BILBINGOT 2021 INSTÄLLT
2021-07-06 15:07
Vi måste tyvärr meddela att vårt bilbingo 2021 är inställt. Vi har inte fått vårt tillstånd och vet inte när det kommer.
Det kommer därför bli svårt att organisera ett fullskaligt bilbingo de få gångerna som vi skulle haft möjlighet att spela några omgångar när vi väl fått vårt tillstånd och därför har vi idag valt att ställa in.
Vi hoppas att vi 2022 kan genomföra hela säsongen så vi får återse våra trogna spelare samt nya som förstår hur trevligt det kan vara.
Dela gärna informationen med era vänner och bekanta, nära och kära så alla får ta del av detta.
Vill slutligen önska er alla en underbar sommar, var rädda om er och håll er friska.
 
 
Vi inväntar tillstånd från polis och kommun
2021-07-01 16:54

Idag den 1/7 blev det klart att man får ha arrangemang utomhus för max 600 personer vilket i sin tur innebära att vi kan genomföra vårt bilbingo.

 

Dock måste vi få tillstånd från Polisen/tillståndsmyndigheten och Svedala Kommun innan vi får sätta igång. Vi hoppas att vi ska hinna få detta så vi kan starta den 14/7 men det är inte säkert förrän vi har alla handlingar på plats.

 

Håll utkik här på vår hemsida så får ni senaste nytt gällande starten av vårt bilbingo så fort vi får alla tillstånd klara.

 

Sprid gärna denna information till era vänner och bekanta som kanske också är intresserade av att komma och spela hos oss.

Bilbingo 2021?
2021-06-10 22:10

Vi inväntar ff tillstånd från polis och kommun gällande vår bilbingostart men då restriktionerna endast tillåter 100 pers kan vi inte genomföra bilbingot i nuläget.

 

Eventuellt kommer dessa siffror ändras den 1/7 och då kanske det blir aktuellt med en start så vi kan genomföra några spelomgångar, beroende på när vi får vårt tillstånd.

 

 

Ingen bilbingostart 19 maj
2021-05-10 14:49

Då vi fortfarande har restriktioner gällande antal personer som får vistas tillsammans kan vi inte starta vårt bilbingo enligt planerna den 19 Maj.

 

Vi inväntar nya riktlinjer som gör att vi kan få tillstånd från polisen och kommunen att starta vårt bilbingo men i dagsläget kan vi dessvärre inte säga när eller om vi kan genomföra bilbingot som i så fall blir något förkortat.

 

Vi uppdaterar hemsidan så fort vi får något nytt besked.

BILBINGO 2021?
2021-04-14 16:12

I nuläget vet vi fortfarande inte om vi kan och får genomföra vårt bilbingo till Maj månad.

Allt beror på utvecklingen av Covid-19 och om Sverige fått ner smittspridningen och kommit igång på riktigt med vaccineringen.

 

Vi måste följa de riktlinjer som myndigheterna ålägger oss men vi hoppas att vi får genomföra vårt bilbingo, om inte till fullo så kanske halva perioden.

Vi jobbar i alla fall som vanligt med att planera att starta i Maj så vi bara kan trycka på "onknappen" när det blir aktuellt.

 

Vi uppdaterar hemsidan så fort vi har något besked.

 

Så håll ut, håll avstånd och var rädda om varandra.

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen