2023-04-10 19:11
Glada tjejer efter seger.

Vi startar serien med en seger med 4-1.

Vi börjar matchen starkt och redan efter. 14 minuter gör Mariell 1-0.
Vi jobbar på bra i början av första halvlek där vi rullar boll och gör det svårt för motståndarna att komma in i matchen.
Efter en halvtimme spelad händer det något som gör att vi kommer ur fokus lite och börjar göra det svårt för oss, vi håller oss inte riktigt till spelplanen och motståndarna kvitterar till 1-1.

I halvlek pratar vi om vad vi måste förbättra och vad som redan är bra. Vi går ut och gör en mycket stark andra halvlek, där Elin i 66 minuten gör 2-1 till oss. Därefter fortsätter vi att spela med och för varandra och håller oss till vårt spel.

I 77 minuten gör Hanna W 3-1 och cirka tio minuter senare i 86 minuten slår Hanna W till igen. Denna gången med ett riktigt snyggt nickmål och stänger därmed matchen med 4-1.

En totalt sett mycket välspelad match där vi håller oss till spelplanen trots några dippar då och då.

Nu ser vi framemot kommande träning på onsdag, för att jobba vidare för att sedan ta emot Backarnas FF på hemmaplan på lördag.