SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF

Bilbingo i Svedala

Sedan 2011 arrangerar vi årligen Bilbingo varje onsdagskväll från mitten på maj till början på augusti. Vi har visserligen lottat ut mycket pengar under årens lopp – men det som verkligen kännetecknar Bilbingot i Svedala är gemenskapen med både nya och återkommande spelare.
PRELIMINÄRA SPELDATUM 2024
8/5, 15/5, 22/5, 29/5, 5/6, 12/6, 19/6, 26/6, 3/7, 10/7, 18/7, 24/7, 31/7, 7/8
SPELPLATS
Gamla IP

Hur fungerar Bilbingo?

En relevant och bra fråga! Häng med här nedanför så tar vi med dig från ankomst till sista utrop.
Parkeringen öppnar
Vid 16:00 öppnar vi parkeringen och de första bilarna börjar trilla in. De flesta brukar anlända runt 17:30-18:00. Men kom ihåg, vi har ett maxtak på 150 bilar så kom inte för sent!
Köp brickor
När bilen är parkerad knatar du fram till tältet för att köpa lottbrickor. Det vanligaste Bingopaketet består av: förspelet (10 kr), block (50 kr) och SIF-spelet (50 kr).
Spelet drar igång!
Vid 18:30 ropar vår eminenta bingoutropare ut det första numret – och vi är igång med förspelet! Får du BINGO? TUTA! Så kommer en kontrollant springandes på studs.
Halvtidspaus
Halvvägs igenom tar vi en paus och fyller på energidepåerna med kaffe, fika och kanske en grillad korv?
Andra halvan
Nu är vi redo för andra halvan. Vi börjar med SIF-spelet och övergår sedan till ordinarie spel. Det är också under det sista spelet som det är Jackpotchans...
Tack för ikväll!
När solen börjar röra sig neråt så är det också dags för oss alla att tryggt och säkert bege oss hemåt. Vissa har en kortare bilresa medan våra lite mer långväga gäster har en längre. Oavsett så ses vi om en vecka igen!

Vanliga frågor

Hur låter en riktigt bra biltuta?
Ingen biltuta är den andre lik. Men i Transportstyrelsens författningssamling (TSFS 2016:22) kan den uppmärksamme notera att ljudsignalanordningen (läs: biltuta) ska kunna avge ett ljud (jämn ton) av minst 93 dB och högst 112 dB.
Jag litar inte riktigt på min biltuta, vad gör jag då?
En högst relevant fråga. Den rutinerade har alltid med sig en portabel reservtuta. Kom ihåg: du vill inte riskera att biltutan strular om du får bingo. För så fort utropen har gått vidare till nästa nummer så riskerar du att någon annan får bingo. Innan första utropet sker också ett frivilligt biltutatest som vi rekommenderar att närvara på.
Behöver jag ha en bil?
Majoriteten av spelarna sitter i en bil, vi har dock ett antal "sittplatser" om man inte har en bil (eller om bilen kanske är på service eller tvätt) och ändå vill ta del av den fina gemenskapen. Dina vinstchanser är lika stora ändå!