Stötta SIF
Här nedan finner du en rad olika sätt som du kan stötta Svedala IF. Det är allt från vårt populära Chansenkort med mängder av rabatter till Svenska Spels Gräsroten.

Vill du som företag sponsra Svedala IF kan du läsa mer om det här.

Tack för att du stöttar Svedala IF och på så sätt möjliggör en fortsatt utveckling av ungdomsverksamheten - ditt stöd betyder mycket!
Gräsroten
Genom att välja Svedala IF som din favoritförening när du spelar hos Svenska Spel så är du med och samlar poäng till Svedala IF när Svenska Spel delar ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten.

Registrering kan ske hos spelombudet eller genom länken nedan.

Koppla ditt spelkort till Svedala IF
Sponsorhuset
Sponsorhuset har samlat över 500 kända nätbutiker och genom att handla via Sponsorhuset när du gör inköp från dessa butiker så stöttar du Svedala IF.

Stödföreningslott
Var med och stöd Svedala IF genom att köpa stödföreningslott/er. Samtidigt som du stödjer oss så deltager du i två dragningar. Dragning ett i maj är det  Sverigelotter som lottas ut och dragning två i november är det kontanter. Denna prissumma är baserad på antalet sålda lotter och kan givetvis bli ganska hög. Priset för lotten är 200 kr/st och år.

Ta gärna kontakt med kansliet om du har frågor eller vill beställa lott, tel: 040-402914 eller kansliet@svedalaif.se

STÖTTA SVEDALA IF