SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF

Lovaktiviteter

Att aktivera barn och ungdomar på läslov är något som vi ser som en självklarhet. Därför öppnar vi alltid upp klubbstugan och Aggarpsvallens planer för camper när det är sport-, sommar- och höstlov. Att vi då också möts över ålderskullarna ser vi bara som ett extra plus.
Sportlovscamp

Under Sportlovscampen djupdyker vi inom ett specifikt tema och ägnar därefter tre dagar tillsammans för att utforska detta och förbättra våra färdigheter. Mellan passen samlar vi energi, har roligt och äter gemensam lunch. Campen leds av Ungdomsansvarig tillsammans med våra duktiga ledare.

DATUM 2024
TBA.
ÅLDER
- år
TILL ANMÄLAN ->
Sommarcampen

Under Sommarcampen djupdyker vi i olika teman varje dag. Mellan passen samlar vi energi, har roligt och äter gemensam lunch. Andra aktivititer än just fotboll brukar också stå på schemat, exempelvis har Räddningstjänsten Svedala kommit förbi tidigare. Campen leds av Ungdomsansvarig tillsammans med våra duktiga ledare.

DATUM 2024
TBA.
ÅLDER
- år
Höstlovscamp

Under Höstlovscampen djupdyker vi inom ett specifikt tema och ägnar därefter tre dagar tillsammans för att utforska detta och förbättra våra färdigheter. Mellan passen samlar vi energi, har roligt och äter gemensam lunch. Campen leds av Ungdomsansvarig tillsammans med våra duktiga ledare.

DATUM 2024
TBA.
ÅLDER
- år