Inför Liria IF - SIF
2020-07-30 21:48, Seniorlag Herrar
Äntligen. Så kan man beskriva känslan över att på lördag äntligen få dra igång årets seriespel!
Referat: Anderslövs BOIK - Svedala IF
Referat Anderslövs BoIK
2020-07-25 18:29, Seniorlag Herrar
Matchen slutar 3 -1 till Anderslöv.
Inför Anderslövs BoIK
2020-07-24 17:38, Seniorlag Herrar
Imorgon är det äntligen dags för match igen! Genrep på bortaplan mot Anderslövs BoIK.
Umor ny SIF-vän
2020-07-06 16:08
Vi är glada att kunna presentera att Umor ansluter till vårt nätverk som ny SIF-vän.
Avslutningsdag på sommarcampen
2020-06-18 13:56
Då var vi framme vid sista dagen på vår sommarcamp. Några få återbud denna dag men för övrigt har det varit full fart på alla.
Idag serverades det lasange, tomat och gurka. Även denna dag var maten poppis vilket är glädjande för "kocken".

När själva träningen var slut samlade vi alla tappra krigare för att dem skulle få en liten sommarpresent av oss och några av våra sponsorer.
Våningen och Villan har skänkt lite gymnastikpåsar och i dem lade vi lite småsaker från bl a Folkspel.

Jag vill tacka alla spelare för att dem varit här och hoppas att dem tyckte det var roligt och givande.
Ett extra stort tack till våra fantastiska ungdomsledare för detta camp, Emma Lindoff, Kasper Palm och Alva Rosquist. Ni är så duktiga och vi är så tacksamma för er hjälp.
Sedan sist men inte minst, mina kollegor, Jan Alm som står för fotbollskunskapen och ansvarig för träningarna och Oliver, min vapendragare vid lunchen.
Tack för ert arbete, även ni är fantastiska.

Slutligen önskar jag alla i hela Svedala IF en trevlig midsommar. Var rädda om er, håll avstånd och ta hand om era nära och kära.

Marie
Dag 2 på campen
2020-06-17 13:23
Solen skiner och det är varmt på Aggarpsvallen. Deltagarna kämpar på i värmen och vi påtalar vikten av att dricka och äta ordentligt.
Vi har ett härligt gäng spelare på planen som alla verkar tycka det är roligt trots värmen.
Som ni kan se på en av bilderna går det "hett till". Vår stackars Janne fick ta emot en riktigt känga av en spelare idag och behövde ispåse och linda för att minska blödningen.
Han står dock ff på planen och leder träningen. Bra kämpat Janne :)

Idag serverades köttbullar och potatismos med lingon. Detta verkade gå hem. 450 st köttbullar gick åt och tre hela kastruller med mos. Några barn sade: - Skitgod mat idag..... bättre betyg kan man väl inte få?

Bifogar lite bilder tagna från dagens träningspass samt vid lunchen.

Seniorlag Damer, 04/08 16:48
Seniorlag Damer, 02/08 17:58