SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF
Bli medlem i Svedala IF
BLI MEDLEM
Grattis Emma!
2023-05-26 11:06

Vi i Svedala IF är stolta och glada för vår ungdomsledare Emma Lindoff som tilldelats Skånes idrottsledarstipendium av Sparbanksstiftelserna i Skåne tillsammans med RF-SISU Skåne.

 

Sparbanksstiftelserna i Skåne vill tillsammans med RF-SISU Skåne uppmärksamma alla idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i Skåne. De gör det genom att dela ut 250 stipendier och hylla de ideellt arbetande idrottsledarna.

Anmälan till Sommarcamp
2023-05-24 07:00

Den 20-22 juni anordnar vi vår traditionsenliga Sommarcamp by Trianon för barn födda 2009-2014.

"Vi behöver fler unga ledare i samhället"
2023-05-23 11:30
Kasper Hasselgren och Philip Essfors
Exsitec AB är ett företag som engagerat sig i vårt projekt "Sponsra en ung ledare".  Företaget jobbar med digitalisering och effektivisering av olika verksamheter. Det gör de i huvudsak genom att hjälpa sina kunder att välja ut och implementera rätt IT-stöd för sin verksamhet. En viktig målsättning med detta arbete är bidra till en mer digitaliserad och hållbar framtid. Men deras engagemang stannar inte där. De tror precis som vi på Svedala IF att samhället behöver fler unga ledare.

 

– Vår vision om att skapa en mer digitaliserad och hållbar framtid vill vi kombinera med rätt engagemang utanför vår affär. Projektet Ung Ledare som Svedala IF initierat är ett jättebra exempel på ett sådant initiativ. Genom att engagera oss i detta möjliggör vi mer ungt ledarskap och i förlängningen kan vi vara med och bidra till en bättre framtid, säger Philip Essfors som arbetar på Exsitec och spelar i Svedala IF:s herrlag.

 

Exsitec sponsrar Kasper Hasselgren, som är en av Svedala IF:s engagerade, unga ledare. Kasper har varit ledare för olika lag i SIF sedan han slutade spela fotboll som trettonåring. Hans mål är att i framtiden arbeta med fotboll på heltid. Genom att få stöttning av föreningen och riktad sponsring av Exsitec har han bra förutsättningar att nå sina mål.

 

– Det jag lär mig i Svedala IF är erfarenheter som jag kommer bära med mig resten av livet som t ex hur man bemöter människor i olika situationer och hur man styr en grupp. Jag hoppas att samarbetet med Exsitec kan göra mig till en bättre ledare i framtiden, säger Kasper.

 

Philip Essfors som själv går ett tvåårigt ledarskapsprogram hos Exsitec och får möjlighet att utvecklas som ung ledare inom IT berättar att Exsitec vill skapa förutsättningar där ledarskapet blir en nyckel till utveckling för fler unga människor. Han menar att vi behöver fler unga ledare i samhället och att Excitec är väldigt glada att få sponsra Kasper i sitt ledarskap.
Bilbingo start 17/5
2023-05-12 15:01

Nu är det äntligen dags för vårt populära bilbingo.

12 onsdagskvällar med start den 17/5 på samma plats som vanligt (parkeringen vid gamla ip)

 

Välkomna att komma och spela med oss. 
I år har vi dessutom nyheter i vår kiosk. 

BLI MEDLEM
Vi är Svedala IF
I Svedala IF ska så många som möjligt engagera sig så länge som möjligt i en så bra verksamhet som möjligt. Det innebär att vi vill utveckla det som händer på planen - men också utanför.
Börja spela i Svedala IF
Våra huvudpartners
Nyheter från våra lag
Seniorlag Herrar, 09/06 22:47 
Seniorlag Herrar, 09/06 14:23 
Seniorlag Herrar, 02/06 23:22 
Seniorlag Herrar, 02/06 06:43 
Seniorlag Herrar, 29/05 13:04 
Seniorlag Herrar, 24/05 22:09