SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF
Seniorlag Herrar
Det var skönt och behövligt
2024-06-01 18:20, Seniorlag Herrar
Hossein, Joel och Jonte på bild, idag kämpade vi som ett lag

Vi vinner kampen med 2-1 idag!

 

Idag var det varmt och mest löptid fick åldersgubben TD, som för övrigt är klart snabbast i denna truppen. Sicket löpsteg, men han har ju också lirat med Prytz som bara hade att fördela bollarna på TD!

 

Mycket vattenförsörjning behövdes och TD fick nog 10 kilometer på denna välplanerade IP för att hämta vatten. Grymt jobbat TD, det kommer aldrig att hända med undertecknad.

 

En jämn tillställning till att börja med och chanser skapas på båda håll, att vi brister i självförtroende just nu syns så väl i både avgörande passningar som i att kunna putta in bollen i nät. Skurup har en riktigt vass möjlighet i första halvlek och då gör Jonte en riktigt imponerande räddning. Vi skapar lite chanser men är inte vassa i avsluten. 0 - 0 i halvtid känns ganska rättvist.

 

Tog med lite extra personal idag i form av barnbarnet Alma som fixade o trixade för att sedan ha koll på kiosken med Kasper, hon får hänga på varje gång för nu vänder det med denna lyckoamulett. Härligt jobb idag Alma och tack till dig Kasper för att du alltid ställer upp när det behövs! Rank vid grillen visade sig vara bättre än att ha honom i backlinjen, kärlek Rank, du är guld överallt där du finns.

 

Idag borde vi tvättat alla tröjorna direkt för precis ALLA kämpade, slet och offrade sig för kompisen sidan om. Andra halvlek har vi riktigt bra grepp på Skurup som börjar gå på knäna, då är det inte helt olikt oss att släppa in ett osannolikt mål i minut 74. Utspark och en lobb i mål, gamnackarna känns inte långt borta men här visar vi varför vi kommer att bli något att räkna med i serien förutom slagpåsar.

 

Så stolt hur vi tar oss an detta underläge med att fortsätta dominansen på plan och tio minuter senare kvitterar Hossein i en rörig situation i straffområdet. Är vi nöjda, absolut inte och det visar sig när Joel får en framspelning i minut 89, rundar målvakten och knuffar in bollen. Så J-A skönt och rättvist!

 

Idag har vi alla i truppen en riktigt go känsla, vi visste sedan tidigare att vi kan lira fotboll men kicken av att göra mål och vinna en match kommer att göra allt mycket bättre, för tränare, för lagledare, för spelare, för maskotar, för supportrar, för föreningen, ja skulle nog säga för alla utom kommande motståndare. Nu vet vi att vi kan och tror på detta.

 

Till kusin Hans Sandberg vill jag bara säga, du är en stor del i detta med ditt stödmedlemskap, vår farbror Pigge lirade ju hem första guldet till MFF så vad kan gå fel!

 

Till sist, lysande jobbat P2014 med bollhämtandet idag. Så kul att ha er på plats!

 

Hälsar en nedrans nöjd lagledare Sandberg!

Våra duktiga tjejer i F09/10 uppmärksammas
2024-05-31 09:43
F09/10 har tilldelats ett anslag från Swedbanks Ägarstiftelse Skåne för att vidareutveckla våra talangfulla tjejer. Vi kommer under hösten ta in en extern tränare som ska coacha tjejerna under en helg med fokus på individuell utveckling.
 
Ett stort grattis!
För dom yngsta 💙
2024-05-29 12:50
Boll & Lek

Börja söndagarna på bästa sätt med fotboll för våra yngsta lirare på Aggarpsvallen:

 

Boll & Lek söndagar kl 9:00 (flickor och pojkar födda 2019-2020)

 

FP017/018 söndagar kl 10:00 (flickor och pojkar födda 2017-2018)

Varmt välkomna!