#vårklubbstuga

Klubbstugan kommer bli hjärtat i vår verksamhet och vi vill såklart att alla medlemmar och supportrar, som är det absolut viktigaste vi har, ska vara delaktiga i byggnationen. Därför lanserar vi kampanjen ”Vår klubbstuga” där du kan vara med och bidra till bygget. Som tack kommer alla som swishar ett bidrag förevigas i klubbstugan.

Scanna QR-koden eller swisha till 123 299 79 89 💙

Följ bygget av vår nya klubbstuga »
BILBINGOT 2021 INSTÄLLT
2021-07-06 15:06
Vi måste tyvärr meddela att vårt bilbingo 2021 är inställt. Vi har inte fått vårt tillstånd och vet inte när det kommer.
Det kommer därför bli svårt att organisera ett fullskaligt bilbingo de få gångerna som vi skulle haft möjlighet att spela några omgångar när vi väl fått vårt tillstånd och därför har vi idag valt att ställa in.
Vi hoppas att vi 2022 kan genomföra hela säsongen så vi får återse våra trogna spelare samt nya som förstår hur trevligt det kan vara.
Dela gärna informationen med era vänner och bekanta, nära och kära så alla får ta del av detta.
Vill slutligen önska er alla en underbar sommar, var rädda om er och håll er friska.

Seniorlag Herrar
Inför SIF - Bunkeflo FF
2021-07-03 10:16, Seniorlag Herrar

På tisdag gästar Bunkeflo FF Svedalagården i den sista matchen innan uppehållet.

Hemmamatch herrar div 5 igen
2021-07-02 11:15

Då vad det åter dags för ny hemmamatch.

På tisdag 6/7 möter Svedala IFs herrlag Bunkeflo FF på Svedalagårdens IP.

Matchen börjar kl 19.00 och även denna gång är det gratis inträde.

Glädjande är att det inte är max 100 st längre utan vi får vara 600 st.

Som vanligt är grillen laddad med korv och kiosken påfylld med godsaker.

Så ta med er nära och kära, vänner och bekanta för att tillsammans heja fram våra killar till ännu en seger.

Matchvärd: Sandvik

Bollsponsor: Adidas

SOMMARAKTIVITET MED SVEDALA IF OCH IBS SVEDALA EAGLE INNEBANDY
2021-06-30 15:42

Sommaraktivitet med Svedala IF och IBS Svedala Eagles

Detta är ett samarbete mellan våra föreningar och Svedala Kommun som vi hoppas ska aktivera flera barn och ungdomar som idag inte är aktiva inom dessa sporter.

Under två dagar kan du som inte är aktiv i dessa idrotter få träna med ledare/spelare från våra föreningar där ni får ”prova på” dessa idrotter med kvalificerade utbildare.

Den 10/8 + 11/8 har du denna möjlighet som är kostnadsfri.

Följande gäller båda dagarna.

Samling 9.15 på Aggarpsvallen.

Träning mellan 9,30 – 11,30 i Svedala IFs regi

LUNCH i Aggarpshallen

Samling igen kl 12.50. Träning mellan 13.00 – 15.00 i IBS Svedala Eagles regi.

Ålder: 10 – 15 år

Mat som serveras:

Dag 1: Pastasallad med kyckling

Dag 2: Köttbullar med mos

Sugrörsdryck till maten båda dagarna. 1 st / person

Kostnad: GRATIS

Anmälan sker till ; marie.gullstrand@svedalaif.se senast den 6/8. Max 50 st, först till kvarn gäller.

Vid anmälan skriver du barnets namn, adress, postnr, mobil barn + målsman, personnummer på barnet och namn på målsman.

I samband med anmälan godkänner du reglerna gällande GDPR.

Vill du inte att ditt barn ska få visas på bild, då fotografering kommer ske under träningens gång, måste detta anges.

Vi kommer inte publicera några namn på barnen utan tillstånd från målsmän.

Vi kan ej erbjuda någon specialkost vid matallergier utan då måste barnet ta med egen mat .

Kläder efter väder: Fm bedriv på konstgräsplaner utomhus och em inomhus.

Man ska då ha gymnastikskor lämpade för inomhusaktivitet.

Egen vattenflaska medtages.

Föräldrar får inte beträda fotbollsplanen och man får inte stanna kvar i Aggarpshallen vid träningarna

Seniorlag Herrar
Referat: Svedala IF - Torna Hällestads IF
Seger mot Torna Hällestad – två i rad!
2021-06-29 23:40, Seniorlag Herrar

Idag kasserade vi in en ny trepoängare.

Seniorlag Herrar, 06/07 22:30
Bilbingo, 06/07 15:07