Bli medlem i Svedala IF
Seniorlag Herrar
Inför Svedala IF - Janstorps AIF
2022-06-21 22:13, Seniorlag Herrar
Ruben i duell med Janstorp spelare

"Ume" inför matchen:

Då var vi där igen! Fjärde matchen mot mitt gamla lag och här snackar vi verkligen mitt gamla lag! Janstorp har, precis som oss, en hel del frånvaro och har valt att plocka in en del rutinerade rävar som jag själv (på min tid) lirade med. Ett par eldsjälar som kommer ge 110% i kommande drabbning. Det blandat med ungdomliga, löpvilliga grabbar kommer göra detta till en tät och jämn drabbning. Vi kommer senast från en 2-1 vinst med mersmak och med tanke på hur skönt det var med att vinna igen så är mitt förslag att vi gör det igen och avslutar våren på ett bra sätt!

En jämn och konstig serie även detta år och jag har ingen aning hur det kan vara så om jag ska vara ärlig. Däremot hoppas jag att skönheten med sporten vinner i slutändan där viljan att spela fotboll faktiskt tar massor av poäng till hösten. Och det är något jag aldrig kommer slut tro på!

Så ta er upp på Aggarpsvallen i kväll så ska vi göra ett tappert försök till att visa det fina med fotbollen och även försöka ta tre poäng!

Seniorlag Herrar
Inför Anderslövs BoIK - SIF
2022-06-17 14:14, Seniorlag Herrar

Serien vänder och bortamatch mot Anderslövs BoIK väntar på lördagen.

Seniorlag Damer
Inför IFK Klagshamn - Svedala IF
2022-06-04 14:46, Seniorlag Damer
Laget gör sig redo för match.

Leif Larsson inför matchen:

På Söndag bär det iväg till Klagshamn för damlaget. Trots förlusten sista matchen så tycker jag tjejerna gör en bra match men är fortfarande svårt för oss att få in bollen i mål. Kommer säkert blir en underhållande match då jag tror Klagshamn, som vi, vill vara ett spelande lag och använda sig av alla lagdelar. Har fått lite sjukdomar och lättare skador men kommer ändå med en komplett trupp till matchen. Ses i Klagshamn med matchstart 13.00!

Publikinformation:

Söndagen 5/6 kl: 13:00

Klagshamns IP A-plan

Sommarcamp 2022 (nu med fungerande länk!!)
2022-06-02 08:00

Det är dags att anmäla sig till den årliga sommarcampen.

Tre dagar av träning, mat och kanske lite vattenkrig om väder och vilja tillåter.

Varmt välkomna med er anmälan på nedan länk.

Anmäl er här!

Seniorlag Damer
Skabersjö IF - Svedala IF
2022-05-17 22:38, Seniorlag Damer

Derbydags på Aggarpsvallen när damlaget möter Skabersjö IF.

Seniorlag Herrar, 23/06 20:30
Seniorlag Herrar, 21/06 22:13