#vårklubbstuga

Klubbstugan kommer bli hjärtat i vår verksamhet och vi vill såklart att alla medlemmar och supportrar, som är det absolut viktigaste vi har, ska vara delaktiga i byggnationen. Därför lanserar vi kampanjen ”Vår klubbstuga” där du kan vara med och bidra till bygget. Som tack kommer alla som swishar ett bidrag förevigas i klubbstugan.

Scanna QR-koden eller swisha till 123 299 79 89 💙

Följ bygget av vår nya klubbstuga »
Klubbstuga
Bilder på vår klubbstuga
2021-05-03 15:43, Klubbstuga

En liten snabbtitt in i vår klubbstuga genomfördes idag.  Nu ser man hur det börjar likna ritningen även inomhus.

Rapport från Plus 1000 Skåne
2021-04-29 19:56

Vår styrelseledamot, Linda Jönsson, deltog idag på Skånebolls webinar Startskott Plus 1000 Skåne för en diskussion kring hur vi kan få till en mer jämställd fotboll, som också leder till ett långsiktigt hållbart arbete kring ledarförsörjning. Ta gärna del av hennes rapport och summering från webinaret.

Friendship for Football
2021-04-29 14:08

Det är en hel del som redan anmält sitt intresse för "Friendship for Football" i de berörda åldersgrupperna. Dock känner jag att det finns säkert ännu fler därute som funderar. Fundera en stund till om du vill men jag måste ha din anmälan senast imorgon fredag 30/4.

NYA DIREKTIV IDAG 29/4 FRÅN SKÅNEBOLL
2021-04-29 13:46

Vi på Skånes Fotbollförbund har precis fått besked från Smittskydd Skåne och Region Skåne att dessa kommer följa Folkhälsomyndighetens senaste förordning vad gäller barnfotboll.
Så det är med glädje vi nu kan meddela att det är tillåtet för spelare födda 2002 och senare att spela enstaka matcher (max en match per vecka) även i Skåne. När det gäller seriespelet står dock det senaste datumet fast, dvs seriestart den 22-23/5. Fram till dess är det istället möjligt att spela träningsmatcher lokalt.