SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF

SIF – utanför planen

Vi trivs såklart ute på fotbollsplanen. Men vi tror också att vi kan spela en viktig roll utanför planen. Framförallt tror vi på att skapa sammanhang och delaktighet. Det tror vi gynnar alla, ung som gammal, individ såväl som samhället i stort. Därför försöker vi bidra på vårt lilla sätt – och om vi så bara kan vara med och bidra på ett litet hörn, så är vi nöjda. Läs gärna mer om vilka projekt som vi arbetar med just nu här nedan.
Ungas delaktighet
Den blåa stegen
Vi tror att fotbollen kan bidra till så mycket mer än bara det som sker på fotbollsplanen. Vi är helt övertygade om att fotbollen spelar en viktig roll (tillsammans med mycket annat, såklart) i att skapa goda samhällsmedborgare. Vi tror också att unga är kapabla över att klara av så mycket mer, om man bara vågar fråga. Här berör vi frågor som värdegrund, drömmar och kanske ens första "jobb"?
Ungdomsrådet
Vi är övertygade att vi får en bättre verksamhet om vi får in fler perspektiv. Därför skapar vi möjligheter för att unga både ska kunna engagera sig i olika roller och framförallt kunna påverka verksamheten genom Ungdomsrådet.
Bokskåpet
I samarbete med biblioteket i Svedala kommun vill Svedala IF främja läsningen bland barn och ungdomar. I bokskåpet finns böcker för alla åldrar. Böckerna kan lånas hem eller läsas i vårt Offside-rum innan eller efter träningen – och inget lånekort behövs!
I samhället
Bilbingo
Sedan 2011 arrangerar vi årligen Bilbingo varje onsdagskväll från mitten på maj till början på augusti. Vi har visserligen lottat ut mycket pengar under årens lopp – men det som verkligen kännetecknar Bilbingot i Svedala är gemenskapen med både nya och återkommande spelare.
Inomhusbingo
Under sommarmånaderna är Bilbingot en återkommande social mötespunkt för många. Under en sommaromgång fick vi också frågan om vi inte kunde förlänga bingosäsongen? Sagt och gjort. Under några söndagar under höstmånaderna arrangerar vi därför inomhusbingo.
Gåfotboll
Att kunna använda planerna och vår klubbstuga även under dagtid på vardagar – och samtidigt hitta ett format som även fungerar för våra äldre bolltrollare visade sig vara en briljant idé.
Bakluckeloppis
Att kunna erbjuda en plats för att sälja begagnade saker ligger helt i linje med vår hållbara satsning.