SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF
Seniorlag Damer
Bli medlem i Svedala IF
BLI MEDLEM
Hemmamatch mot Kvarnby
2023-05-09 10:26

Efter en välspelad match mot ett tufft FC Trelleborg ställer vi nu snabbt om och gör oss redo för att ta emot Kvarnby IK på hemmaplan redan imorgon onsdag. 

Extra glädjande är det att vi inför denna matchen var 17 stycken som kunde spela dock har en avböjt pga sjukdom men det innebär att vi äntligen får spela med fullt lag och full bänk.

 

Efter att ha krigat oss igenom en period med 9-manna matcher och även där en eller inga avbytare ser vi nu ljuset i tunneln och detta kommer genom att vi har fått in nya spelare i våra föreningar. Vi har även fortfarande spelare som är skadade som gör att truppen kommer bli ännu bredare när de är redo för spel igen. 

 

Vi möter ett tufft och rutinerna Kvarnby IK imorgon men som vi sagt innan. Vi ser framemot att spela vårt spel och utnyttja våra kvaliteter inom laget, att sätta hög press i början av matchen och rulla bollen inom laget har varit en vinnande faktor i tidigare matcher vilket vi kommer att fortsätta med. 

 

Vi hoppas att så många som möjligt vill ta sig ner och heja oss fram till en seger på Aggarpsvallen imorgon med matchstart 18.45.

 

/ Cleo

 

Publikinformation: Onsdag 10/5 avspark 18.45 

Tuff bortamatch på söndag.
2023-05-05 15:52

På söndag beger vi oss mot Trelleborg för att spela en av säsongens antagligen tuffaste matcher. 

Vi har dessvärre ett skadedrabbat lag och har begärt om att få spela 9-manna. Trots detta ser vi framemot match och har pratat mycket om hur vi ska spela denna kommande match.

 

Vi behöver komma in i vårt spel som vi har tränat på en del under alla träningarna och spela som ett lag tillsammans och hålla vår positiva anda uppe och framförallt ha roligt på plan trots att vi är kort med spelare. Vi har mycket att ge och mycket goda fina kvaliteter inom laget som gör att vi kan spela fotboll på ett enkelt och fint sätt, och att göra jobbet för varandra och med varandra är något vi också har lagt mycket vikt på. 

 

Som sagt vi ser framemot en spännande och tuff match mot FC Trelleborg 16.00 på Yrmovallen på söndag.

Hemmamatch
2023-04-29 08:30

Efter förra helgens vinst med 1-0 går vi nu in i denna matchen mot Arlöv med samma anda. 

Vi kommer även denna matchen att spela på 9-manna trots att vi längtar efter 11-manna.


Under veckans träningar har vi fortsatt vårt arbeta med övningar vi även vill utveckla under matchsituationer. 

 

Nu peppar vi igång mot lördagens match och behåller vår positiva anda och kämparglöd.

 

/ Cleo 

 

Publikinformation :

Avspark Lördag 29/4 kl 11:00 på Aggarpsvallen Plan 1 - Obs! Matchen är flyttad till plan 3 framför kiosken!

Premiärseger
2023-04-10 19:11
Glada tjejer efter seger.

Vi startar serien med en seger med 4-1. 

Vi börjar matchen starkt och redan efter. 14 minuter gör Mariell 1-0.
Vi jobbar på bra i början av första halvlek där vi rullar boll och gör det svårt för motståndarna att komma in i matchen.
Efter en halvtimme spelad händer det något som gör att vi kommer ur fokus lite och börjar göra det svårt för oss, vi håller oss inte riktigt till spelplanen och motståndarna kvitterar till 1-1.

 

I halvlek pratar vi om vad vi måste förbättra och vad som redan är bra. Vi går ut och gör en mycket stark andra halvlek, där Elin i 66 minuten gör 2-1 till oss. Därefter fortsätter vi att spela med och för varandra och håller oss till vårt spel.

 

I 77 minuten gör Hanna W 3-1 och cirka tio minuter senare i 86 minuten slår Hanna W till igen. Denna gången med ett riktigt snyggt nickmål och stänger därmed matchen med 4-1. 

En totalt sett mycket välspelad match där vi håller oss till spelplanen trots några dippar då och då. 

 

Nu ser vi framemot kommande träning på onsdag, för att jobba vidare för att sedan ta emot Backarnas FF på hemmaplan på lördag.

 

/ Cleo

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen