SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF
Seniorlag Damer
Välkommen till Svedala IF / Skabersjö IF Dam
 
Damerna följer upp premiären med ännu en vinst!
2024-04-14 21:31

Idag tog vi oss hela vägen ner till Gärsnäs för att spela vår andra seriematch. Inför denna matchen behöver vi återigen be om att få spela 9manna pga mycket skador. 
Men vi har hoppet uppe och idag debuterar även två stycken nya spelare för oss. 

Vi startar första halvlek med mycket fart och intensitet trots det höga och lite svårspelade  gräset. Vi lyckas rulla runt bollen och spela vårt spel som vi vill och trots stormen som vi hade med oss lyckas vi vinna även denna matchen med 4-1. 
Nu går vi in i ännu en ny träningsvecka och jobbar på våra utvecklingsområde och taggar om för ny match nästa helg. 
Tack för en bra match Gärsnäs AIS.

//Cleo

Seriepremiär i strålande solsken.
2024-04-06 16:02
Damlaget tillsammans med F011/012

Trots att vi inte hade de bästa förutsättningarna med oss till dagens match med endast 11 stycken spelare, därav var vi tvungna att be om 9manna till dagens match. 
Under första halvlek kommer vi inte upp i den intensiteten vi vill på plan, och får heller inte riktigt igång vårt eget spel heller. Trots detta lyckas vi trycka in 2 mål i första halvlek. 
I andra halvlek visar vi återigen på det spelet som vi vet att vi kan spela och samtidigt visar vi att det är vår match på plan. 
Matchen slutar 3-1 till oss. Det är alltid skönt med en serieseger men vi tar med oss en hel del från matchen och jobbar vidare med det under veckans träningar. 
Stor eloge till alla tjejer som står upp i 90 minuter trots motgångar med skador etc. 

Tack till Skurup för en bra spelad match.

/Cleo