Seniorlag Damer
Cleo Jernsgård ny huvudtränare i Damlaget
2022-10-27 06:02

Vi är väldigt glada att kunna presentera Cleo Jernsgård som ny huvudtränare för Damlaget.

Provträning under frimånaden
2022-10-27 06:00

Under frimånaden kommer vi att träna två gånger i veckan, tisdagar kl. 18:45-20:00 och torsdagar kl. 20:00-21:30, på Aggarpsvallen.

Leif inför säsongens sista seriematch!
2022-09-30 20:06
Laget under match.

Imorgon har vi äran att åka till Anderslöv för årets sista seriematch. Har efter några veckor med sådär närvaro varit mycket bättre denna vecka. Tisdagens träning blandades svettdroppar och regndroppar men tjejerna stod ut och gjorde det riktigt bra.

Torsdagsträningen flöt på med ett härligt go och många varianter i anfallsspelet. Vi kommer möta ett sargat Anderslöv så matchen spelas som 9 manna, känns som vi ska fixa detta då flera matcher blivit sådana i serien på höst sidan. Tycker ändå säsongen varit ok för vår del men såklart kunde den varit bättre, mycket stolpe ut och andra saker som motarbetat oss.

Varit nyttigt för tjejerna att möta äldre/rutinerade ( kanske alltid bättre fotbollsspelare) för att känna på seniornivån. Vi kommer med full styrka trots att det kommer spelas 9 manna för många som kan denna helg. Tycker vi spelat riktigt bra på offensiv planhalva men svårt eller vi har gjort det svårt i sista tredje. Flera mål vi fått emot oss är ofta att vi tappar fokus och glömmer våra arbetsuppgifter. Men ny match nya utmaningar och nu ska det f-n hem tre poäng till Svedala.

Matchen spelas på lördag i Anderslöv, start 15.00. Kom igen och kom!

Lördag 01 oktober, 15:00

Anderslövs IP A-plan

Inför Svedala IF - Hyllie IK
2022-09-12 21:43
Laget pratar ihop sig inför match.
Då blir äntligen matchen mot Hyllie av. Stor eloge till Hyllie som ville/kunde flytta matchen till tisdag 13:e då vi hade problem att få ihopa lag.

Som jag sagt innan så tycker jag att detta är seriens bästa fotbollslag. Ligger i toppen som är helt rättvist.
Vi kommer med komplett lag och har våra idéer för att ta poäng i denna matchen. Varit spellediga helgen som varit så hoppas och tror att tjejerna är riktigt spelsugna.

Matchen spelas på Aggarpsvallen, plan A med start kl 19.00.
Kom igen nu och stötta Svedala IFs unga lag!

Matchvärd : Rallco
Bollsponsor : Syd Måleri & Sanerings Companiet