SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF
Seniorlag Herrar
Sammanfattning av säsongen 2021
2021-11-21 18:00

Vi avslutar med en 2- 0 förlust mot ett defensivt Charlo, två omställningar straffar oss varav den ena är tre meter offside. Samtidigt har vi bra möjligheter att näta i matchen men idag ville inte bolluslingen in helt enkelt. Förlusten innebär att vi halkar ner till femte plats i sluttabellen. Helt okej som nykomlingar.

 

Vi passar på att gratulera Bunkeflo till seriesegern.

 

En konstig säsong med begränsningar i träningsgrupper om 8 pers gör det svårt för en ny tränare att bilda sig en uppfattning om en trupp han aldrig träffat, assisterande Jonas o Tomas blir viktiga i detta läge. Kanske bidrog undertecknad med något vettigt när det gäller personkännedom.

 

Tokstolligt med träningsnärvaro och ändå är vi nära att knipa ett avancemang, lite flyt i de matcherna vi tappade poäng i på övertid och vi hade varit med i matchen. En tokdomare kostade oss en del poäng tyvärr innan domarklubben tog tag i saken och stängde av honom från våra matcher. Stor eloge till domarklubben som såg problemet och åtgärdade det.

 

Fotboll på denna nivån skall vara trevligt, alla lag vi mött i denna serien har haft ett fantastiskt mottagande som gör en glad, tyvärr finns det ett undantag. Snarringe IP är inget ställe jag ser fram emot om de inte skärper till sig nästa säsong. Legender och trevligt folk som Mats Nilsson och Lasse Andersson har ju lirat på Snarringe IP och då gör det mig bekymrad med sunkigt mottagande.

 

Svedalas vaktmästare är troligen bland landets bästa, de planerna som vi kan erbjuda i kommunen är typ bäst i landet. Stor kred till planskötarna i Svedala, ni gör ett grymt jobb. Planskötarna i Trelleborg gör säkert så gott de kan med sina förutsättningar men Albäcksvallen är det mest bedrövliga jag skådat nånsin och då har jag lirat boll i 50 år. Trelleborgs kommun, lös problemet för era klubbar.

 

Säsongen 2021, det är en ynnest att få jobba med dessa underbara människor. Den ena är yrare än den andra men nånstans vet dom det. Kanske hjälper LL Sandberg eftersom de vet att i slutändan blir det helt okej ändå. När Sandberg inte har koll så får de veta det och lösningen är inte långt bort. Jag skäller när det behövs.

 

Svedala IF, var är vi på väg. A-lagsfotboll kommer att finnas både på dam- o herrsidan, det är lite spännande inte minst för mig som återstartade flickfotbollen 2004. så kul o häftigt. Vi hade skånes bästa flicklag födda 01-02, tänk om dessa tjejer blir sugna på fotboll igen, då kan det blir kul på riktigt.

 

Nu går vi in i den galna månaden med övergångar hit o dit, vi känner oss rätt trygga o lugna i detta o kör sex träningar för intressenter innan vi tar lite ledigt. skall rätt mycket till för att knipa en plats i detta gänget, vår målsättning 2022 är att vinna serien.

 

Kan inte låta bli att kolla lite på våra lirare denna säsongen.

 

- Alex, hetlevrad kille på plan som är världens goaste utanför. Lite tempo i passningarna så blir det fint. Du påminner mycket om min gamle mittback Mats Kvist som skällde på allt och alla på plan men var världens goaste utanför.

 

- Axel, snabbast och ärligast i hela serien. Fem straffar skulle han haft om han hade fattat att han skulle trilla. En Svedalakille när dom är som bäst.

 

- Christoffer Ahlgren, en målvakt som jag inte kan relatetera till eftersom jag aldrig fått rött kort. Ahlgren lirade 11 minuter innan avstängningen var ett faktum i premiären. Killen knegar på med träning och gör en bra säsong, vi har minst insläppta i serien.

 

- Christoffer Järnesjö, en smålänning som dök upp en dag. Denna tomten på 150 cm har guds gåva med bollen, hänger in bollar i krysset så det står härliga till. får han bara sina vantar och inte fryser är han en guldklimp alla dagar. Stoffe står för snabbaste sortin efter match, glömde att ta med sig skor, benskydd, handduk, strumpor och kalsonger. imponerande!

 

- Daniel Rank, en helyllekille som alltid sätter laget först. Stabil mittback hela året vilket avspeglar sig i våra insläppta, en grabb

som också är lagledarns favorit eftersom jag fick en tjock grillad efter en av hans rensningar, sånt är viktigt!

 

- Hampus "Hasse" Hansson, en talang utöver det vanliga med sin snabbhet och listighet. Fick näta senast och det var befriande för det finns så mycket talang i denna grabben. Hasse är den i truppen som klyddat absolut minst med en lagledare.

 

- Hampus Olsson, snuten som aldrig kan träna. När det gäller Hampus så spelar det inte så stor roll även om vi vill se honom där. De matcherna som killen blivit tvingad till gör han så sjukt bra, back eller mittfält spelar ingen roll. Alltid en helgjuten insats på plan.

 

-Isak Billing, född -04 men smäller på så det står härliga till både i träning o match. Så härligt att se den inställningen på en ungdom från de egna leden.

 

- Jamir Ie, vår afrikanska vältränade pärla som kom och försvann. Det blev aldrig någon match men hade varit kul att se.

 

- Jeppa, vår kapten med den magiska högerfoten. Tuff skada gjorde säsongen kort i år vilket vi beklagar. Alltid med oss på och utanför plan.

 

- Joel B, ännu en spoling från egna led som tar plats. Slår sin motståndare när han bestämmer sig för det, några skador har stökat till säsongen tyvärr.

 

- Joel J, en bra kille utanför planen och en otroligt duktig fotbollsspelare, det försvarsspelet som Joel presterat är helt enkelt hög klass.

 

- Johan Palm, ja jösses vad skall man säga om dig gubben. Svedalakille som blivit väldigt mycket bättre på planen det senaste året, tar hand om högerbacken klockrent. Utanför planen är Johan den som liksom tar tag i sakerna, sjuk musik i omklädningsrummet även om vi har styrt upp det lite. Du sprider glädje och det är tokviktigt.

 

- Jöns Andersson, domarens dröm eller.. Jönsa vill man alltid ha i egna laget för den killen är inte klok på en plan, samma märkliga syndrom som med en hel del spelare för när jag står o snackar med killen eller lirar 18 hål på Tegelberga så är det världens goaste kille. Undrar om jag fortfarande är lagledare när yrvädret Collin knackar på A-lagsporten. Skön grabb det där!

 

- Kasper, ytterligare en Svedalaungdom som gör det bra i A-laget. Kappe är vänsterfotad så det står härliga till och då hamnar han på vänsterbacken. Våra insläppta denna säsongen berättar hur bra Kappe varit. Svårt att träffa en mer sympatisk människa än Kappe, så ödmjuk och klok.

 

- Kevin, här hittar vi ytterligare en Svedalaungdom. Jag ser stor potential i denna grabb som inte riktigt fått ut det på planen ännu. lirat en del matcher och varit nära att näta, det lossnar snart.

 

- Marcus, Mackan född 04 och en Svedalaungdom som hade det kämpigt med pandemin. Killen tillhörde annan förening och fick inte träna med oss på grund av restriktionerna. vi kunde dock inte missa hans vilja då han körde egna pass på planen bredvid under tre månader. Den envisheten betalade sig, nu har Mackan gjort många bra matcher i A-laget. Imponerad av ditt engagemang i din unga ålder.

 

- Patrik Karlsson, Padde tog över kaptensbindeln när Jeppa blev skadad. Killen ser ju alltid otränad ut och ändå ser jag bland de högsta procenten på tjommen. Såhär, Padde är den bästa spelaren i denna serien. Sjukt imponerad av vilken kvalitet du har i dina passningar och avslut.

 

- Essfors, ja jösses detta tar en stund! Alla som kollat reklamen med duracellkaninen förstår hur denna grabben funkar. Vi blev rejällt oroliga när Fille ville byta i en match, han var såklart krasslig. Taktik är inte det som denna killen tar till sig så mycket därför har han ofta en fri roll. Vetefan hur det går till men på nåt sätt kommer han alltid förbi sin motståndare med bollen i behåll.

 

Lagledarn har ju även uppdraget som ordförande i valberedningen, Fille är cementerad i styrelsen trots den vilsenhet han visar upp emellanåt.

 

- Robin,  härligt imponerad av den energi ruben lägger på att det skall vara bra träningar som utvecklar laget. Lite Jönsa i honom på planen så snubben vill man ha i egna laget. Leder varningsligan stort men det beror nog mest på att Jönsa inte lirat så mycket.

 

- Simon, så ung och så mycket bry är inte rätt. När denna killen kan träna o spela tillför han otroligt mycket kvalitet, för sällan tyvärr. Jag satt o var lite kaxig på lagfesten inför musikquissen, det var fel med Simon på plats, sjukt grym kille på musik.

 

-Teddi, killen härjade i Svedala för ett gäng år sedan, blev glatt överraskad efter att jag träffat honom, stort engagemang har gubben och till och med krut kvar i dojjan. Har blivit några strutar denna säsongen.

 

- Tim, denna skadedrabbade egna produkt har haft det kämpigt men är på väg tillbaka, gjorde en bra match senast mot Tygelsjö. en goare kille får man leta efter. Svedala levererar fint folk när kommunen inte gör självmål med tokiga avgifter för ungdomsträningar. GÖR OM OCH GÖR RÄTT Svedala Kommun.

 

Gubbar som hjälpt oss på vägen i år:

 

MålvaktsMackan, du är så bra att du platsar i division 1 när du vill, tack för dina insatser i år.

HelsingborgsOLA, du funkar alltid, gött att du ställer upp och jag har inte handlat på ditt leg.

GOLFASTEFAN, du nätar alla dagar som du vill göra det.

Linus Ekstrand, mycket skador på denna grabben har kämpat på bra.

 

Vi ledare som försökt styra upp det hela är:

 

Tränare "UME" Jacobsson, en trevlig norrlänning med stort engagemang.

 

Assisterande tränare Tomas Alterlo som alltid är lugn och saklig i sina analyser.

 

Assisterande tränare Jonas Fredriksson, stabil och trygg inte minst i de matcher som han fått hoppa in och vakta kassen detta året.

 

Lagledare Bengt Sandberg, en hyggligt lugn o sansad person som inte direkt stressar i livet. Vägrar dessutom att ta något löpsteg.

 

Sportchef Patrik Büssow, lite högsässong för denne mästerförhandlare nu.

 

Nu ser vi fram emot att ladda om batterierna inför nästa säsong med en försäsong som förhoppningsvis blir normal, den 11/1- 2022 kör vi igång med träningen.

 

Vi tackar vår trogna publik som stöttat oss denna säsong.

 

Hälsar en lagledare.


Nyhetsarkiv
Storstryk mot FC City2024-05-11 19:36
Inget snack idag2024-05-04 15:07
1-2 hemma mot Janstorp2024-04-28 16:22
The only way is up2024-04-21 18:00
Kommunderby2024-04-14 10:50
Vinst i premiären!2024-04-06 16:32
Utslagna ur DM2024-03-30 11:31
Kärt återseende idag2024-03-23 15:30
Ny seger2024-03-16 16:45
Vinst 5-0 i DM2024-03-10 15:58
DM-premiär 20242024-03-03 11:30
Ledare 20242023-11-11 18:55
Där tog det slut2023-10-16 09:45
Kval är kul2023-10-11 22:39
Kvalmatch 12023-10-11 10:47
Kval till divison 42023-10-10 14:46
Sista omgången 2023-10-07 16:06
Detta var inte bra2023-10-01 17:32
Bortamatch 2023-09-30 08:10
Det tätnar till2023-09-23 18:21
Skanör Falsterbo hemma 2023-09-22 18:22
Seriefinal2023-09-16 18:30
Östra Torp borta 2023-09-09 21:35
3-2 hemma mot Näset2023-09-03 20:13
Näset nästa 2023-09-02 18:23
0-0 i Skurup2023-08-26 10:11
Skurup borta 2023-08-25 06:27
Vinst borta mot Janstorp2023-08-12 01:37
Janstorp borta2023-08-10 20:32
Summering av våren2023-06-21 22:55
Toppmatch2023-06-21 08:05
Vinst 4-0 mot Skegrie2023-06-18 19:28
Skegrie borta 2023-06-16 17:15
Lindeborg borta.2023-06-09 14:23
En go fredag2023-06-02 23:22
Skanör Falsterbo borta 2023-05-29 13:04
Kryss 1-1 i seriefinalen2023-05-24 22:09
Östra Torp Hemma 2023-05-19 21:29
Näset borta2023-05-12 06:30
Vinst 1-0 mot Skurup2023-05-06 10:38
Inför AIF Barrikaden2023-04-28 11:49
Omgång 3 2023-04-21 07:00
Lagmoral 2023-04-15 15:17
Seriepremiär2023-04-09 18:30
Inför seriepremiären2023-04-07 16:13
Genrep mot Uppåkra IF2023-04-01 18:20
DM-match mot Gylle AIF2023-03-18 18:47
DM-match nr 32023-03-17 09:59
Kryss mot Kvarnby2023-03-11 11:58
DM-match mot Kvarnby2023-03-10 11:33
DM-match mot Åkarp2023-03-04 18:45
Nyförvärv 2023-02-11 12:53
Sista omgången2022-09-30 06:51
Kryss mot Genarp igen2022-09-16 22:33
Hemmamatch mot Genarp2022-09-16 08:20
Vinst 4-5 i Skurup2022-09-10 16:35
Dags för revansch 2022-09-09 22:17
Börjar bli tufft2022-09-03 18:50
Inför SIF - FC Näset 2022-09-02 19:51
0-0 mot Skegrie2022-08-27 14:33
Inför Skegrie BK - SIF2022-08-24 20:29
AVSLUTSTRÄNING2022-08-19 22:26
Intressant nyförvärv 2022-08-07 09:17
Wind of changes2022-08-06 18:50
Inför SIF - BK Skansen2022-08-05 07:21
Seger sommarmatch2022-07-31 20:41
Träningsmatch 2022-07-29 07:00
Seger mot Anderslöv 2022-06-18 17:51
Drygt är det2022-05-25 22:50
Vi gör det bra idag2022-05-20 23:19
Vi tappar på täten2022-05-07 20:52
Nu är vi med i toppen2022-04-29 23:00
Tyvärr inte tre i rad2022-04-24 18:11
Inför BK Skansen - SIF2022-04-23 08:58
Kvarnby IK - Svedala IF2022-04-14 10:30
Träningsläger dag 42022-03-28 20:08
Träningsläger dag 32022-03-27 12:02
Träningsläger dag 22022-03-26 16:53
Träningsläger dag 12022-03-25 12:00
Derby i byn2022-03-19 18:07
Inför lördagens derby2022-03-17 12:37
Seger mot Höörs IS2022-03-13 17:15
Inför Höörs IS - SIF2022-03-10 21:17
Svedala IF - BK Fram2022-03-05 18:50
Inför SIF - BK Fram2022-03-03 21:18
2-2 mot Heleneholms SK2022-02-12 17:36
0-0 mot Höör IS2022-02-06 14:11
Simon Johansson klar2021-12-26 14:40
Sju nya förlängningar2021-12-26 14:31
Sex nya förlängningar2021-12-12 14:51
Inför SoGK Charlo - SIF2021-11-20 17:36
Seger mot Tygelsjö IK2021-11-13 18:40
Inför Skurups AIF - SIF2021-11-05 12:50
"Ume" klar för 20222021-10-31 16:30
Seger mot Genarp2021-10-30 18:30
Inför BK Skansen - SIF2021-10-22 20:11
Inför SIF - Bara2021-10-15 17:36
Seger mot Skegrie BK2021-10-03 17:55
Inför SIF - Skegrie BK2021-10-02 16:51
Inför SIF - Skurups AIF2021-09-17 17:35
Inför Bunkeflo FF - SIF2021-09-11 18:29
Inför Genarps IF - SIF2021-09-03 17:39
Inför SIF - BK Skansen2021-08-28 10:16
Inför SIF - SoGK Charlo2021-08-23 21:00
Inför SIF - Bunkeflo FF2021-07-03 10:16
Inställt2021-06-19 08:26
Förlust mot Skegrie BK2021-06-13 21:30
Inför Skegrie BK - SIF2021-06-11 19:37
Seger i premiären!2021-06-05 18:55
Nygammaltförvärv2021-05-21 20:10
Nytt startdatum2021-05-19 08:57
Väntans tider2021-04-17 18:20
Här låg vi pyrt till!2021-03-31 15:56
Lördagsträning2021-03-27 15:45
Försäsong2021-03-13 17:00
Ledarstaben komplett2020-12-29 19:39
Summering "Silly season"2020-12-22 11:49
Klara för Division 5!2020-10-24 21:15
Inför SIF - Holmeja IS2020-09-26 14:11
Inför Arlövs BI - SIF2020-09-04 10:54
Inför SIF - AC Kvarnby2020-08-29 09:31
Inför FC Sandzak - SIF2020-08-21 18:37
Inför SIF - Orient FC2020-08-18 20:13
Idag uppmärksammar vi2020-08-15 15:00
Referat Liria IF2020-08-01 21:00
Inför Liria IF - SIF2020-07-30 21:48
Referat Anderslövs BoIK2020-07-25 18:29
Inför Anderslövs BoIK2020-07-24 17:38
Lördagsträning2020-05-30 13:52
Sista DM-matchen2020-03-14 16:56
Inför SIF - Stehags AIF2020-03-13 09:01
Seger mot Häljarps IF!2020-03-07 16:59
Första tävlingsmatchen2020-02-29 17:03
Svedala - Tygelsjö 2-12020-02-07 21:51
Nils Holgersson cup2019-12-23 11:09
Orkan på Aggarpsvallen2019-12-07 15:53
Träningsmatch 7/122019-12-06 14:01
Seger mot Lindeborgs FF2019-11-30 15:39
Seger mot Sövde IF!2019-08-15 12:56
Seger mot Arlövs BI2019-02-26 15:18
Seger i sista omgången2018-10-08 18:08
Inför Afro FK2018-10-06 19:16
Inför Arlövs BI2018-09-28 13:21
Derby på lördag!2018-09-21 15:45
1-1 i derbyt mot Holmeja2018-09-11 20:32
Inför Holmeja IS2018-09-08 09:48
Tredje raka segern!2018-09-03 14:54
Inför Lunds BoIS2018-08-30 12:30
Inför Korpen Malmö IF2018-08-10 10:01
Summering: vårsäsong2018-07-12 12:24
Förlust mot Oxie SK2018-06-22 13:14
Inför Oxie SK2018-06-19 07:16
Inför FC Möllan2018-06-14 21:00
Inför Afro FK2018-06-08 07:00
Inför derby nummer två2018-05-25 13:26
1-1 mot serieledarna2018-05-24 21:22
Serieledarna på besök2018-05-22 19:58
Derbyseger!2018-05-21 12:28
2 matcher 1 poäng2018-04-17 09:30
Depp och släpp! 2018-04-03 09:12
Vidare i DM 2018-03-18 21:15
Intervju i Skånesport.2018-03-09 13:10
En säsong från A - Ö2017-10-09 09:49
Så var det slut! 2017-10-03 23:44
Rytmen sitter i pennan.2017-09-29 00:43
Tungt!!!2017-08-26 22:02
Träning v 232017-06-05 21:12
2017-05-24 16:17
Tungt som en våt filt. 2017-04-27 13:44
Nya spelare 2017-04-20 10:58
Adjöss till DM2017-03-19 00:20
Kommunmästerskap2017-02-15 01:53
2017-02-13 14:03
Ny spelare 2017-02-08 22:55
Träning inställd!2017-02-08 13:32
Tränarlingo del II2017-02-08 00:22
Ny spelare2017-01-23 21:52
Nils Holgersson cup2017-01-20 11:11
Tränarlingo! (Del 1)2017-01-19 00:31
Då var vi gång!2017-01-13 03:44
Paus och återstart2016-12-20 02:34
Nyheter2016-12-01 19:09
TA-cupen!2016-11-24 22:42