SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF
P-09
Vi har inte ens tur med vädret……
2023-03-21 05:01

Det har nu gått en anständig tid sedan jag hoppade in i 08/09 gruppen och som med allt annat kan man summera lite smått och gott av det som varit. Det finns högt där, det finns lågt där och sedan finns det som vanligt en hel del (det mesta) som är mittemellan. 

 

Skall man börja någonstans på skalan så är det lika bra att ta det som är mindre smickrande omedelbart för att få det avklarat och gå vidare till det som har en klart uppåtstigande kurva. 

 

Då kan man inte annat än plocka starten av detta inlägg…Vädret? Vad händer är den enda frågan jag har för illa har det varit. Jag misstänker att jag skrivit detta varje år men detta året menar jag det verkligen. Det toppades nog av den kvällen då jag och några till bland annat Oliver såg ut som en blandning av mumie, Michelingubbe och en deltagare i Andrées polarexpedition medan AFC Eskilstuna och Ariana försökte spela match på plan 3.

 

Det som är också är lite diskutabelt är faktiskt närvaron på träningarna på vissa händer och fötter och vi hoppas ärligt att vi kan få upp den lite på ett antal händer och framförallt fötter. Fötter är väl viktigare förvisso om man inte är målvakt så på med skorna och ner på träningen med er. 

 

Det som är desto roligare är inställningen till träning när man är där. Vi har inom gruppen pratat mycket om att göra vårt bästa varje träning och match så fort det drar igång. Det känns som att vi vi så sakteliga börjar komma dit men där är en bit till att gå och detta ligger en hel del på spelarna själva. Ställ krav på dig själv först, sedan ställer du krav på dina medspelare och ovanpå detta kan du ställa krav på att vi tränare gör vårt bästa för att just du skall kunna bli så bra som du kan bli. 

 

Pratar vi sedan den riktiga höga delen så är det att faktiskt lära känna alla bättre. Det är en ynnest att få lära känna spelarna, hur de fungerar, vad de funderar på och vad som driver dom. Detta gäller både på planen och bredvid för det ena fungerar knappast utan det andra. 

 

Sedan har vi spelat en jädra massa matcher. Resultaten har varierat precis som de ska och vissa har varit riktigt roliga att titta på den senaste tiden vilket gör mig glad. Jag har varit tränare i 30 år så jag undanber mig tråkiga matcher oavsett resultat även om man alltid skall försöka vinna den match man spelar genom att göra sitt bästa. 

 

Nu laddar vi om med en liten utflykt till Tyringe som innehåller en hel massa fotboll, lite samtal, lite övriga aktiviteter samt ännu mindre godis för att slipa på det sista innan omstart av DM samt starten av seriespelet. 

 

Väl mött på planen 

 

/

Tränarna


Nyhetsarkiv
Tack för kaffet! 2024-02-20 00:40
Igång igen.2024-01-30 16:43
2023-10-24 18:42
Vi vilar måndag 22/52023-05-22 00:54
Vi är iväg!! 2023-03-24 21:42