SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Svedala IF
F-09/10
Bli medlem i Svedala IF
BLI MEDLEM
F09/10
F09/10
 
Är du tjej och född 2009/2010 är du välkommen att börja träna med oss. 
 
Vid frågor maila oss på
 
ungdomsansvarig@svedalaif.se
 
Vi hade i alla fall tur med vädret.
2022-02-08 16:06

Då var det dags för första hemmamatchen i min regi och om inte annat hade vi i alla fall tur med vädret. Denna referens är till föräldrarna i gruppen som mycket väl känner igen tesen. För tjejerna blir det till att fråga dessa vad detta innebär. Dock får jag vara ärlig, vi gör det ganska bra efter förutsättningarna och i takt med att solen börjar lysa igenom det gråa täcket höjer vi oss i takt.

 

Det var ett lag präglat av lite återbud vilket skapat lite kaos i min planering men det löser vi. Det roliga med kaos som detta är att tjejerna på planen verkade helt obrydda och jag får se spelare på lite annorlunda positioner i perioder. Vi har testat lite nya saker som vi under ett par veckor jobbat med och visst syns det att det inte klickar helt men det syns också att det snabbt går framåt.

 

För visst har vi några problem i första perioden men efterhand tar det sig och i i slutet av matchen står jag och Tomas mest och garvar när det vi tränat på faller ut gång på gång. Visst kan man önska att några av bollarna som träffar virket i slutet skulle gått in men jag säger som en känd skidåkare. ”Desto mer jag tränar desto mer tur verkar jag ha”.

 

Därför kommer vi nu i träning att lämna försvarsspelet därhän även om fokus på match kommer att ligga där ett tag till.  Vi går nu in i en period där vi tränar så att de där bollarna går in istället.

 

Sist men inte minst adderar jag att det enda vi som tränare kan kräva är att vi inklusive jag gör vårt bästa på varje träning och match och i söndags kan jag verkligen inte klaga på inställningen!

 

/Jan

God Jul & Gott Nytt År önskar F09/10
2021-12-21 15:44
Världens bästa gäng!

Då är denna säsongen slut och det är dags för ledighet. 

 

Träningen drar igång igen, torsdagen den 13/1 kl 17:30 på Aggarpsvallen. 

F09/10
2021-09-30 16:02
Bild från sommaravslutning 2021 (bättre sent än aldrig)
 
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen