Bli medlem i Svedala IF
Välkomna till Svedala IF P 014

Första utskicket för säsongen 14/7
2022-07-14 20:29
Hej alla föräldrar och vårdnadshavare!
Några tider att hålla koll på:
3/8 - träningen börjar. (samma tider som innan 17:30-18:45)
6/8 - Eskilscupen (Kallelse skickad till de barn som ska delta)
13/8 - Möllevallscupen (Kallelse skickad till de barn som ska delta)
14/8 - Team Sportia cup (Kallelse skickad till de barn som ska delta)
15/8 - föräldramöte kl 17:30 (INGEN träning)
OBS! Här vill vi gärna att så många föräldrar/vårdnadshavare deltar då det är då vi kan dela med oss av de tankar och planer som vi tränare har och att vi kan föra en dialog kring laget.
Saker som kommer att tas upp:
  • Utvärdering av våren
  • Våra roller under kommande säsong
  • Föräldraroll
  • Matchkallelser
  • Föräldragrupp - förväntningar
  • Cuper
  • Lagkassa
  • Seriespel
  • Övrigt - har ni någon annan punkt så meddela mig.
20-21/8 - seriestart (kallelser kommer)

Vi tränare/ledare ser verkligen fram emot kommande säsong med många aktiva barn och delaktiga föräldrar.
"Ingen kan göra allt - men alla kan göra lite"
Väl mött! Marcus

Bemanning i klubbkiosken.
2022-04-24 18:20
Hej på er,

Nu har vi fått vår tid då vi ska bemanna kiosken i klubbstugan. Det är lördagen den 4/6 och detta är enda dagen vi kommer att ha ansvar för kiosken under vårsäsongen. Tiderna som gäller är 9:30-11:30 så det är i samband med vår egen match. Vi behöver minst två personer som hjälps åt i kiosken åt gången (totalt 4 st). Vi kommer få fler instruktioner när det närmar sig.
Skriv vilket pass du kan/vill:
Pass 1 - 09:30 - 10:30
Pass 2 - 10:30 - 11:30
Skriv till mig om du kan så återkommer jag sedan med vem det blir.
Mvh Marcus 0703256289
Info inför våren
2022-04-06 14:19
Hej alla vårdnadshavare och föräldrar, vilken spännande vår vi har framför oss!
Det är seriestart den 17-18 april och vi är anmälda till 2 serier. Kallelse kommer efter måndagsträningen (mån kväll eller tisdag). Samling 35min innan matchstart. Svara på kallelsen så snart som möjligt,(även om svaret är ”kommer ej”) om man inte svarat innan svarstidens slut går platsen till en annan spelare. Vi kommer att försöka komplettera med några träningsmatcher utanför seriespelet.
Nu har jag (läs Marcus Persson) sammanställt och skickat in till klubben vem som behöver vad gällande matchställ och klubben återkommer när det finns möjligheter att prova ut kläder.
Vi har, vid olika tillfällen, fått höra av barn att de blivit utlovade pengar om/när de gör mål på matcher. Vi kan inte och kommer inte kontrollera om detta stämmer eller inte men vill förtydliga att både vi som tränare/ledare för p14 och klubben ser detta som olämpligt då det förstör lagspelet. Om ni är osäkra på vilka riktlinjer klubben har så följ länken nedan.

Väl mött!
Ledarna
Inställd träning
2022-04-04 12:51
Hej
På grund av dagens väderleksrapport med starka vindar får vi tyvärr ställa in dagens träning. Hoppas på bättre väder onsdag så vi kan träna då!
Gällande påskveckan tränar vi på som vanligt.
Mvh Ledarna
Angående nya som gamla kläder
2022-03-08 20:32

Vi försöker nu reda ut vem som fått vad och vilka som behöver beställa nya kläder, vänligen fyll i!

Mvh Marcus