Andra omgången i DM gruppspelet och AC Kvarnby borta denna kyliga fredagskväll.

Vi hade lite frånvaro och kom till spel med två avbytare plus en förkyld Palm som helst inte skulle spela.

Lagledarna var i fin form och levererade varm saft.
Men känslan var sådär på förhand. Lite gnälligt om planen, bollar, ljuset etc. Vi bör ju vara vana vid det mesta kan man tycka.

I första delen av första halvlek var vi stabila och kompakta. Några konstiga tekniska fel som tyvärr dels tog bort målchanser för oss men även gjorde att vi inte riktigt fick något ”flow” i vårt spel. Kändes inte riktigt påkopplat.

Inga målchanser till motståndarna.
Vi lyckades ta ledningen genom Vigge som satte dit ett friläge. Detta efter drygt 30 min. Billing kom in och löpte igenom och satte dit 0-2 precis på pausvisslan.

Ledning 2-0 i paus men lite frustrerat i laget. Vi hängde inte ihop och var inte synkade i försvarsspelet. I det offensiva var det för många bolltapp och konstiga beslut.

I andra var det inte bra. Obalanserat.
Att vi inte var påkopplade visade sig direkt på avspark när en långboll fick rinna igenom utan att vi agerade.

Fortsatt många tekniska fel och Kvarnby utnyttjade det till max. Snabb omställning till 1-2 efter bolltapp på mittplan. Bra prestation av deras forward.
Hemmalaget fick nu ordentlig luft. En stund senare 2-2 efter ännu ett konstigt beslut med bolltapp från oss. Vi kändes inte påkopplade.

Hemmalaget fick energi och vi uppträdde mindre och mindre som det lag vi vill vara. Missad passning på egen tredjedel och 3-2 på straff med 20 kvar.

Vi reste oss igen och tog över. En hel del farliga chanser och många hörnor. Fisnik nära stånga in ett inlägg men prickade målramen.
Fint anfall i minut 86 som ledde fram till kvittering av Vigge igen. Snyggt skott över keepern. Sådana kombinationerna fick vi se flera ggr mot Åkarp men inte många ggr här.

All cred till hemmalaget som verkligen krigade sig tillbaka i matchen.

Vi får ta med oss en hel del om hur det inte ska fungera samtidigt som vi ledare får hitta en matchplan som passar. Här misslyckades vi. Nya tag.